Ovo je sudija zbog koje je izbačen Novak: Voli Hrvatsku, obožava alkohol i ima šokantne fotografije

Pregledali smo njen Instagram profil

Foto: Instagram.com/catwoman63

Novak Đoković je izbačen sa US opena nakon što je slučajno pogodio sudiju lopticom u završnici prvog seta 4. kola protiv Karenja Buste. Iako nije namerno bacio lopticu, i ona nije upućena snažno, teatralna reakcija sudije, koja je odigrala pravu "oskarovsku ulogu" uticao je na odluku zvaničnika, među kojima je i Federerov zemljak, da Novak bude suspendovan.

Iako Novak nije želeo da otkrije identitet sudije koju je pogodio, inostrani mediji su saznali da je u pitanju Laura Klark (57), koja je iz grada Ovensboro u američkoj saveznoj državi Kentaki.

Njeni prijatelji su otkrili da je ona dobro i da je bila u mogućnosti da nesmetano izađe sa terena. Upravo to što je napustila teren bio je i glavni argument organizatorima da suspenduju Novaka.

Mnogi Novakovi navijači besni su na sudiju koja je teatralno odglumila povredu, a njene fotografije na Instagramu izazivaju sumnju, jer je u pitanju osoba koja je zaluđena alkoholom.

Gotovo svaka njena fotografija na Instagramu jeste sa alkoholom u ruci, pampurom za vino u ustima, a čak je i novogodišnju jelku okitila flašama vina umesto ukrasima.

Ima i neke šokantne fotografije sa kuhinjskim nožem u ruci i grimasom koja izaziva sumnju da li je sa njom sve u redu.

Voli da putuje, a svojevremeno je obišla i Dubrovnik i podelila utiske koliko je Hrvatska prelepa zemlja.

Printskrin: Twitter.com

Ostaće večna misterija da li je možda i na meč došla pod dejstvom alkohola, pa joj je koncentracija bila slaba da izbegne lopticu, pa je onako teatralno reagovala nakon što je pogođena.

Pogledajte i sami fotografije i uverite se:

Pogledajte i kako je odglumila povredu nakon što je pogođena lopticom:

Video: Tramp i Vučić pričali o Novaku u Beloj kući dva dana pre diskvalifikacije Đokovića

(Telegraf.rs)