≫ 

Pogledajte glumu sudije koja je "namestila" Novaka: Pravila face kao da je pogodio snajperom

Skandalozna odluka organizatora US Opena

Novak Đoković, sudija, US Open Foto: Guliver/Al Bello/Getty Images

Novak Đoković je izbačen sa US Opena posle skandalozne odluke organizatora, koji su odlučili da ga suspenduju nakon što je slučajno pogodio linijskog sudiju.

Žena koja je bila iza terena pogođena je lopticom u glavu nakon što je Novak slučajno bacio lopticu u njenom pravcu posle dobrog servisa i asa koji je imao.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju Laura Klark, sudija koja je sklona alkoholu.

To je nešto što teniseri inače rade nakon poena, kada vraćaju loptice, a Novak je bio isfrustriran zbog nekoliko loših poteza prethodno, pa je lopticu bacio nešto jače.

Na njegovu nesreću, ona je pogodila u glavu sudiju, koja je bila zadužena da prati linije iza terena.

Da maler bude još veći, ona je pala kao da je pogodio snajper, a ne da je u pitanju teniska loptica, koja, pri tom, nije ni upućena iz sve snage u njenom pravcu.

Pogođena je u glavu, a zatim je pala na pod kao da je strefio infarkt ili da je pogođena metkom iz vatrenog oružja. Počela je da pravi grimase kao da se guši, brzo joj je pritrčala i lekarska pomoć, a njen teatralni nastup sigurno je pomogao i organizatorima da donesu skandaloznu odluku i izbace Novaka sa turnira.

Tako je najbolji teniser sveta ostao uskraćen da se bori za titulu u Njujorku, a nema sumnje da će ova odluka izazvati tektonske poremećaje u svetu tenisa.

Pogledajte i fotografije sudije i njene grimase i poglede ka Novaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teren

    6. septembar 2020 | 23:45

    Je za tenisere, sudije su tu na svoju odgovornost, šta da je poentirao sa suprotne strane terena, možda pre udarca treba da zamoli sudije da se sklone... Još jedna demonstracija sile, nepravde i nametanja normi ponašanja i u sportu, kao i ovo s...nje što nam nameću, a posebno prema Noletu, pokazao je zube moćnicima, sada će mu podmetati nogu gde god stignu!! Podrška ovom VELIKOM čoveku!

  • Je

    6. septembar 2020 | 23:57

    Preteraste ga: glumu?! Kakva je to gluma? Udario je lopticom u jabucicu i to je činjenica! Nije hteo, dešava se! Prestroga je odluka i to je činjenica! Al nije baš da je gluma

  • Don

    6. septembar 2020 | 23:35

    Americka demokratija na delu,koja se primenjuje na svima koji su ne Amerikanci.Da je neki drugi igrac izazvao ovu slucajnu, ne namernu situaciju.Ne bi bilo ni govora o sankcijama,a kamoli o iskljucivanju Tenisera sa samog turnira.Ali posto je to uradio Nole Veliki Srbin,i Teniser Broj Jedan Sveta koji je trn u oku mnogima ,to je moralo ovako na zalost da se zavrsi.Ali svaka cast Novaku,koji je uvek Covek prema svima i ako ne zasluzuju to,boreci se sa ovolikim nepravdama koje se desavaju u svetu Tenisa.Jedan Veliki Ratnik Profesionalac,a pre svega Plemeniti Dobro Namerni Covek,Nas Novak Djokovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA