Novakov prijatelj namerno gubio poene, psovao ATP, rekao da će da ih tuži, napao verbalno sudiju!

Čitava situacija je "načeta" krajem osmog gema kada je, čini se, Pospišil namerno ispucao lopticu van terena i izgubio gem

Foto: Youtube/Printscreen

Kanadski teniser Vasek Pospišil, koji je poznat i po tome što podržava organizaciju igrača koja je organizovana od strane Novaka Đokovića i jedan je od lidera te organizacije, totalno je izgubio živce u meču sa Mekenzijem Mekdonaldom u Majamiju. On je prozivao sudiju i ATP, lomio i bacao reket, te gubio namerno poene.

Čitava situacija je "načeta" krajem osmog gema kada je, čini se, Pospišil namerno ispucao lopticu van terena i izgubio gem.

U narednom gemu je dobio opomenu, a zatim je polomio reket nakon čega je sudija morao ponovo da reaguje. Kanadski teniser je nastavio da baca reket ka svojoj klupi, a onda je ponovo sa namerom izgubio poen i arbitar ga je još jednom kaznio, što je za epilog imalo izgubljen set za nervoznog tenisera.

Vasek se otvorio sudiji i rekao da je predsednik ATP vikao na njega sat i po vremena na sastanku. Sudija ga je upitao šta on ima sa tim i zašto to sve govori pred kamerama.

Ipak, Pospišil nije mogao da se umiri, nastavio je da psuje u pauzi, a onda je nastavio konverzaciju sa sudijom.

- Ako ćeš još jednom da me kazniš, biće mi drago da tužim ovu organizaciju - rekao je Pospišil.

Na kraju, uspeo je da se smiri, čak i da dobije drugi set, ali nije uspeo da trijumfuje.

Najavio je za kasnije u toku dana i konferenciju za novinare na kojoj će pričati o ATP-u.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs)