Srđan Đoković: Ostajemo u Teniskom centru, u korist sporta u Beogradu i Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saopštenje Srđana Đokovića prenosimo u celosti

Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je u prethodnom periodu uspeo da obori rekord i postane GOAT tenisa osvojivši Rolan Garos, njegov 23. Grend slem turnir u karijeri. Međutim, pre tog turnira, pojavila se vest da je odlučio da vrati Teniski centar Novak gradu Beogradu.

On je ubrzo izdao i saopštenje zbog čega se odlučio na taj potez. U međuvremenu se desila istorija u Parizu, dok se sada javio i Novakov otac, Srđan, koji je izdao svoje saopštenje u kom navodi da ostaju u Teniskom centru.

Saopštenje Srđana Đokovića prenosimo u celosti.

- Nakon izražene namere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena 'Novak' na teniskim terenima 'Milan Gale Muškatirović' obaveštavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra. U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja delatnost kojoj je namenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije. Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu - ističe u saopštenju.

(Telegraf.rs)