≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna vest za srpski tenis: Đoković vratio Teniski centar Novak gradu Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo niotkuda!

  • 9
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Novak Đoković je uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Rimu, pošto je sa 2:0 bio bolji od Kamerona Norija (6:3, 6:4), međutim, jedna drugačija vest stiže iz prestonice Italije. Kako javlja "Sport klub", a što je potvrđeno i Telegrafu, Novak je odlučio da vrati Teniski centar gradu Beogradu!

Ovo bi trebalo da se dogodi od 1. juna, kada će Teniski centar Novak biti ponovo u vlasništvu Beograda, dok će klub prestati sa radom.

Nije baš poznato zašto se odlučio na ovakav potez, s obzirom na to da Centar postoji već 15 godina, a da je na njemu odigrano čak sedam ATP turnira i jedan VTA, kao i dosta velik broj manjih takmičenja. Takođe, Đoković je tu provodio vreme za pripreme i trening, dok nije redak slučaj da i drugi teniseri dolaze ovde kako bi se pripremili za dalje izazove u sezoni.

Ono što je još moguće jeste to da je Novak već izabrao neko drugo mesto za svoj Centar, pa ovaj želi da vrati Beogradu, dok ono što još ide u kontru od svega, jeste to da je i Teniski savez Srbije nedavno izdao saopštenje u kom kaže da će se neki od turnira "Novi vek srpskog tenisa" igrati na terenima Centra Novak.

Očekuje se ubrzo i zvanično saopštenje, koje će mnoge stvari objasniti.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman potez Norija pogodio Đokovića lopticom kad mu je okrenuo leđa: Pogledajte reakciju Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso BL

    16. maj 2023 | 17:43

    Ma samo bjezi momcino dobra i ne okreci glavu. Pusti nas da sagnijemu u ovom nasem "Srpskom svijetu". Ovdje nema mjesta za postene i uspjesne, samo za poslusne i lopove. Putuj Nole...

  • BralE

    16. maj 2023 | 19:19

    Razlog je mnogo veći projekat u koji Djokovic zeli da ulaze u skoroj budućnosti, a ovaj centar preuzima Tipsarević. Eto zivi bili pa vidili…

  • Ja

    16. maj 2023 | 18:13

    Pitajte Dodika ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA