(VIDEO) DA NAS NIJEDNA PETRA VIŠE NE NAPUSTI: Potresna, ali i poučna ispovest oca devojčice (3) preminule od kancera!

Kroz šta su sve prolazili u borbi za Petrin osmeh, kao i o mogućnostima lečenja teškog oblika kancera od kog je umrla, za Telegraf Now govori njen otac Jovan Cvetković

Cela Srbija je prošle godine skočila na noge kada se pročulo da trogodišnja Petra Cvetković iz Beograda boluje od teškog i retkog oblika karcinoma koji pogađa samo decu - neuroblastom, kako bi ovoj devojčici pomogli u lečenju u inostranstvu.

Po ko zna koji put Srbija i njena dijaspora su se ujedinile, ali nažalost, uprkos brojnim operacijama i hemoterapiji, Petra nije uspela da pobedi strašnu bolest. Umrla je u julu prošle godine u italijanskoj bolnici, u Đenovi. 

TUGA DO NEBA: Preminula mala Petra (3) za koju se borila cela Srbija! (FOTO)

Kroz šta su sve prolazili u borbi za Petrin osmeh, kao i o mogućnostima lečenja ovog teškog oblika kancera kod dece, u intervjuu za Telegraf Now govori njen otac Jovan Cvetković.

- To je bolest, ne samo deteta i oca i majke, to je bolest cele porodice i bolest svih prijatelja oko vas - kaže Cvetković.

PETRI JE BILO BOLJE DVA DANA PRE SMRTI: Tragična sudbina deteta koje je ujedinilo Srbiju

Cvetković za prvu internet televiziju otkriva i kako, gde i na koji način se mogu ostvariti prava na lečenje u inostranstvu i druge korisne informacije koje mogu pomoći roditeljima čija se deca nalaze u sličnoj situaciji.

Pogledajte i ostale priloge u produkciji Telegraf Now: 

(VIDEO) "NEĆU DA ČUJEM VIŠE ZA TVOJE DRUGARICE": Pretukao je svoju devojku jer joj nije verovao gde je bila

(VIDEO) Potresna ispovest porodice momka koji je UMRO posle BATINA ispred kluba! (FOTO)

(VIDEO) PAŽNJA, PAŽNJA: Bili smo kod AVRAMA IZRAELA u renoviranom stanu koji mu je IZGOREO PROŠLE GODINE!

(Telegraf. rs)