Silikonska kraljica osuđena zbog prostitucije!

Kako prenosi "Blic", Tijana Đuričić se sama odazvala pozivu policije i danas u kasnim popodnevnim satima došla je u PU u Bulevaru despota Stefana, gde ja sa njom obavljen informativni razgovor u svojstvu građanina

Silikonska kraljica Tijana Đuričić navodno je danas osuđena pred Prekršajnim sudom zbog bavljenja prostitucijom.

Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih istrazi, ova devojka se sama odazvala pozivu policije i u kasnim popodnevnim satima došla u PU u Bulevaru despota Stefana. Prema pisanju ovog lista, tamo je sa njom obavljen informativni razgovor u svojstvu građanina i to radi utvrđivanja činjenica za bavljenje prostitucijom.

Nakon izjave svedoka i utvrđivanja činjenica, silikonska kraljica je navodno osuđena u prvom stepenu na novčanu kaznu u iznosu od 40.000 dinara. Takođe, prekršajni sud je dodatno kaznio Tijanu sa 10.000 dinara zbog fiktivne adrese. Ona je iz Policijske stanice izašla oko 21 sat i ima pravo žalbe u roku od 8 dana.

Budući da je Tijana bila nedostupna, njena majka Zagorka je za dnevni list "Alo!" ove navode negirala:

- Nije Tijana privedena, čula sam se ja danas sa njom. Izgubila je sva dokumenta nakon emisije "Amidži šou", i ličnu kartu i novac, sve je izgubila i veoma je uznemirena zbog toga. Ja sam joj rekla da ide da prijavi nestanak dokumenata. Prilegla je sada sigurno, jer je treba da putuje, a sada nema ništa kod sebe - rekla je mirnim tonom gospođa Đuričić.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic"/"Alo!")