Vuk Bojović saslušan zbog napada vuka na dvogodišnju devojčicu!

Zdravstveno stanje devojčice, koja je povređena u Zoološkom vrtu u Beogradu, je stabilno, potvrdio je dr Ivan Rakić, sa odeljenja plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj

Direktor Zoo vrta u Beogradu Vuk Bojović je saslušan za krivično delo ugrožavanja sigurnosti, nakon što je juče u beogradskom zoološkom vrtu dvogodišnju K. V. napao vuk. Volonterka Olgica Marković biće takođe saslušana.

- Volonterka sa vukom se nalazila u delu Bebi zoo vrta koji je ograden žicom od posetilaca. Tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negde sa leđa dotrčala je ta devojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu - rekao je Bojović ranije danas za Televiziju "Pink".

Zdravstveno stanje devojčice, koja je povređena u Zološkom vrtu u Beogradu, je stabilno, potvrdio je dr Ivan Rakić, sa odeljenja plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj.

- Devojčica će u Tiršovoj biti zadržana na posmatranju još dan, dva, s obzirom na to da je povreda nastala u neobičnim okolnostima - dodao je Rakić.

Devojčica stara nepune dve godine povređena je juče u Beogradskom zoološkom vrtu kada ju je napao vuk.

(E. T. )