TRAGIKOMIČNO: Zloglasni rasista uhvaćen tokom seksa s crnim transvestitom!

Bivši vođa Kju Kluks Klana, Frejžer Glen Miler (73), koji je uhapšen zbog trostrukog ubistva, uhvaćen je tokom seksa sa muškom prostitutkom afroameričkog porekla

Bivši vođa Kju Kluks Klana, Frejžer Glen Miler (73) iz Severne Karoline, ponovo se našao u centru pažnje jer je otkriveno da je uhvaćen tokom seksa s muškom prostitutkom arfoameričkog porekla. Miler je uhapšen u Kanzasu zbog trostrukog ubistva.

Policija u Reliju je pre nekoliko godina uhvatila Milera tokom seksualnog odnosa sa muškom prostitutkom.

- To je bilo prilično šokantno jer su njegovi lični stavovi u totalnoj suprotnosti s onim za što je tada optužen - izjavio je sudija Dag Mekalah, koji je kao državni tužilac tokom 80-ih godina vodio istragu nad osnivačem stranke "White Patriot".

Mekalah je ispričao da je pročitao izveštaj o tom incidentu, ali nije želeo da ulazi u detalje.

- Prilično su razvratni. Mislim da činjenice govore same za sebe te da ljudi sami mogu izvući zaključak o tome koliko je to neprimereno - dodao je sudija.

Miler se za to delo izvukao nekažnjeno, a nijedan javni zapis o tom incidentu nije pronađen. Međutm, spekuliše se da je snimljen telefonski poziv u kojim Miler tvrdi da je namamio prostitutku na sastanak s njim kako bi ga istukao.

(Telegraf.rs / Izvor: kansascity.com)