UMEŠAN I JEDAN POLITIČAR? Ognjanovići bili žrtve zelenaša?!

Ognjanovići su bili prinuđeni da prodaju sve što su imali, čak i stan u kom su živeli, zbog izuzetno visokih troškova lečenja. Kada im je ponestalo novca, počeli su da se zadužuju kod zelenaša

Policijska istraga o trošenju novca prikupljenog za lečenje Tijane Ognjanović, prema prvim tragovima ukazuje da su njene roditelje Nebojšu i Jelenu ucenjivali zelenaši kod kojih su se zadužili u pokušaju da spasu ćerkin život.

Postoje osnovane sumnje da su zelenaši organizovali akciju prikupljanja novca u sprezi sa jednim političarem, prenosi Informer. Radna grupa MUP-a, koja je formirana kako bi ispitala tokove novca, sumnja da je u akciji prikupljeno više od 2,6 miliona evra, kako je zvanično saopšteno.

- Odmah nam je bilo jasno da dva laika za marketing, kakvi su Ognjanovići, nisu mogli sami da sprovedu organizovanu humanitarnu akciju. Od toga smo i krenuli. Tokom istrage saznali smo da su pre toga pet godina sami vodili borbu za ćerkin život - kaže izvor iz policije.

Ognjanovići su bili prinuđeni da prodaju sve što su imali, čak i stan u kom su živeli, zbog izuzetno visokih troškova lečenja.

- Kad više nisu imali odakle da crpe novac, počeli su da se zadužuju kod zelenaša - kaže ovaj izvor.

Takođe, ističe se da postoje realne sumnje da je političar koji je doveden u vezu sa zelenašima, pokušao da zataška prvu istragu koja je bila pokrenuta, o novcu koji je bio prikupljen za malu Tijanu.

(Telegraf.rs)