MUP: Pronađeni leš u Dunavu je nestali Petar Obrenčević!

Petar je u noći nestanka radio svoju smenu na splavu “Shake’n'shake” od 21h do 04h. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00 sat. Pretpostavlja se da se Obrenčević, koji je inače neplivač, okliznuo i pao u vodu

Nakon obdukcije i identifikacije tela koje je pronađeno kod kule Nebojše nа Dunаvu, utvrđeno je da se radi o Petru Obrenčeviću, tridesetrogodišnjem konobaru, koji je nestаo u noći između 23. i 24. аvgustа 2014. godine nа beogrаdskom splаvu „Šejk end Šejk“, saopštio je MUP.

Podsetimo, Petrov nestanak su prijavile njegove kolege koje su za njega rekle da je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, kao i da nije konfliktna ličnost.

Petar je u noći nestanka radio svoju smenu na splavu “Shake’n'shake” od 21h do 04h. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00 sat.

Pretpostavlja se da se Obrenčević, koji je inače neplivač, okliznuo i pao u vodu, pa su se u potragu nakon njegovog nestanka odmah uključili pripadnici rečne policije i ronioci.

(Telegraf.rs)