MONSTRUM SILOVATELJ: Iznerviralo me je što je Ivana vrištala, pa sam je udario motkom!

- Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam počeo da joj udaram šamare i davim je, ali nije prestajala... Zato sam uzeo motku i ubio je! - do detalja je prema rečima izvora iz istrage, zločinac Darko Kostić opisao svoje zlodelo

Foto: Tanjug/MUP, Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Monstrum silovatelj o kome priča cela Srbija Darko Kostić koji je silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić priznao je gnusan zločin inspektorima.

- Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam počeo da joj udaram šamare i davim je, ali nije prestajala... Zato sam uzeo motku i ubio je! Onda sam je umotao u ćebe, pa u sunđer, i zakopao u dvorište! - do detalja je prema rečima izvora iz istrage, zločinac Darko Kostić opisao svoje zlodelo inspektorima.

Između ostalog rekao je i da je Ivanu upoznao preko svoje tadašnje devojke za koju je dodao da je mentalno retardirana, kao i da je Ivanu bez prisile doveo u Rakovicu.

- Nije imala šanse da se da se odbrani! - dodao je monstrum.

(Telegraf.rs)