NEZASITA: Pred decom imala seks sa ljubavnikom, preti joj zatvor!

U prijavi koju je podneo bivši muž osumnjičene žene navodi se da su ljubavnici "polno opštili ispuštajući neartikulisane zvukove vrištanjem i uzdisanjem osumnjičene" u prisustvu maloletne dece

Ćerka (9) je ušla u spavaću sobu apartmana na Pagu tokom seksualnog odnosa majke i njenog partnera. Devojčica je tražila da prestanu ali oni to nisu učinili, zbog čega im sada prete dve godine zatvora. Inače, prijavu protiv ove žene podneo je njen bivši muž i otac njhove dvoje dece.

Dvoje ljubavnika su bili na porodičnom odmoru od 29. maja do 2. juna u Novalji sa devojčicom (9) i dečakom (7). Deca su bila u drugoj sobi kada je par započeo sa razmenjivanjem nežnosti, ali je devojčica zbog odškrinutih vrata čula da se nešto događa i ušla u susednu prostoriju apartmana. Ona ih je terala da prestanu sa poljupcima, ali oni to ipak nisu učinili.

U nalogu tužilaštva istrage za sprovođenjem dokazne radnje prvog ispitivanja stoji da su osumnjičeni "polno opštili ispuštajući neartikulisane zvukove vrištanjem i uzdisanjem osumnjičene". U prijavi još i stoji da je devojčica bila primorana da se povuče u sobu sa bratom i sakrije ispod jorgana, zbog osećaja straha, povređenog dostojanstva i uvredljivog okruženja.

Bivši muž osumnjičene i njihova maloletna deca podneli su prijavu Opštinskom državnom sudu u Zagrebu protiv para ljubavnika zbog polnog uznemiravanja i zadovoljenja strasti pred decom mlađom od 15 godina.

Za svako od ovih kaznenih dela zakonom je propisana kazna do 2 godine dana zatvora. Tužilaštvo je 30. juna 2014. odbacilo kaznenu prijavu, a onda su otac i deca zagrebačkom županijskom sudu 18. jula 2014. godine podneli predlog za sprovođenje dokazne radnje prvog ispitivanja osumnjičenih. Prijava opet naglašava da se majka nedolično ponašala kao nadređena osoba u blizini ranjive dece te starosne dobi.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr/ Foto-ilustracija)