BAJKA SE PRETVORILA U HOROR: Držala sam bebu dok mi je muž lomio lobanju!

- Kad sam rodila bebu, viđao nas je kako bi se družio s detetom i davao novac za alimentaciju. Međutim, i to se pretvorilo u pakao. Jednom, dok sam ćerkicu držala u zagrljaju, počeo je da mi glavu steže rukama. Mislila sam da će mi slomiti lobanju - opisala je Jelica Kovačević (38) pakao kroz koji je prolazila

Majka dvogodišnje devojčice Beograđanka Jelica Kovačević (38) živela je u pravoj bajci sa svojim mužem, sve dok nije zatrudnela. Tada je muž počeo krvnički da je maltretira.

O tome kako se sve skoro preko noći promenilo, rekla je:

- Putovali smo, on je imao firmu, stalno smo bili zajedno. Iznajmili smo stan u kojem smo hteli da podižemo decu, ali tada se promenio. Počeo je sve kasnije da dolazi kući, da me gleda mrko. Prvi udarac dobila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Podigao me je i tresnuo o zid i metalni krevet. Preko mene je bacao đubre, lomio je sve po kući - opisala je Jelica pakao kroz koji je prolazila po stupanju u brak 2012. godine.

Pošto više nije mogla da trpi torturu, vratila se kod roditelja i potražila pomoć preko SOS broja. Tu su je obavestili da će se nasilje ponoviti.

- Kad sam rodila bebu, viđao nas je kako bi se družio s detetom i davao novac za alimentaciju. Međutim, i to se pretvorilo u pakao. Jednom, dok sam ćerkicu držala u zagrljaju, počeo je da mi glavu steže rukama. Mislila sam da će mi slomiti lobanju - objašnjava ona i dodaje da sudski proces traje dve godine i da neće odustati.

(Telegraf.rs)