UHAPŠEN KRALJ ELITNE PROSTITUCIJE U SRBIJI: Policija mu pronašla katalog devojaka i 16 mobilnih sa "zlatnim brojevima"

Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilne telefone, laptop, tabelarni prikaz zarada, evidenciju rashoda, kao i odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka

Policija je uhapsila muškarca osumnjičenog da je organizovao takozvanu "elitnu prostituciju" po Beogradu i šire dok je zbog bavljenja prostucijom privela pet devojaka, koje su nadležni kaznili sa po osam dana zatvora ili novčanom kaznom do 45.000 dinara.

- Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim "zlatnim brojevima" - saopštio je MUP i dodao:

- Osim toga, pronađen je i tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je pregledala mobilni telefon i lap top osumnjičenog i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos, kataloge obnaženih ženskih osoba.

Protiv osumnjičenog, da je organizovao takozvanu elitnu prostituciju biće podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a beogradska policija nastavlja dalji rad na ovom predmetu.

Dodaje se i da je prekršajnom sudu u Beogradu privedeno pet ženskih osoba, koje su zbog bavljenja prostitucijom, kažnjene zatvorom od osam dana ili novčanom kaznom od 30.000 do 45.000 dinara.

(Telegraf.rs / Tanjug)