MAJKA ODBEGLE NINE ŽIVKOVIĆ: Oprostila sam joj, to su tinejdžerski gresi!

- Ona je u kući i odmara se. Neće ići u školu ovih par dana pred raspust, tako da će moći da razmisli o svemu što je uradila i da nauči nešto iz svojih grešaka - priča Mira, majka Nine Živković čiji je nestanak izazvao veliku bojazan u javnosti da je oteta i ubijena

Mira Živković, majka Nine (14) čiji je nestanak digao celu  Srbiju na noge, oprostila je svojoj ćerki što je pobegla od kuće i napravila opšti haos.

Kako "Informer" piše, majka njen postupak smatra tinejdžerskim grehom. Nina je nestala u ponedeljak i pokrenula veliku bojazan u javnosti da je kao Tijana Jurić, oteta i ubijena.

POTRAGA ZA DEVOJČICOM: Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

- Ona je u kući i odmara se. Neće ići u školu ovih par dana pred raspust, tako da će moći da razmisli o svemu što je uradila i da nauči nešto iz svojih grešaka. Psihički je dobro, što mi je najbitnije. Posvetiću joj puno vreme i ovi praznici će nam poslužiti da se ponovo zbližimo i da poboljšamo naš odnos. Odličan je učenik i uželela se škole. Drugari je obilaze, što joj znači - priča Mira.

Ona ipak ne želi da priča o tome gde je sve Nina bila tokom ta tri dana.

- Ja sam beaskrajno zahvalna što ste pisali o nestanku moje ćerke jer je to doprinelo da se ona pronađe. Sada je dosta. Ona ne želi više napise u medijima. I još samo da poručim, molim se Bogu za svu decu koja su nestala  i da se nikad ne ponovi slučaj male Ivane Podraščić iz Batajnice - kaže Mira.

ODBEGLA DEVOJČICA: Dala sam 300 evra čoveku da ne bi ubio devojku!

(Telegraf.rs)