ODBEGLA DEVOJČICA: Dala sam 300 evra čoveku da ne bi ubio devojku!

- Kod devojčice je pronađeno 1. 200 evra i mobilni telefon. Ispričala je da je svojevoljno bila u Šapcu, što je dečko i potvrdio. Slučaj se završio srećno, ali smo zbog tragičnih iskustava u prošlosti morali da uključimo sve jedinice kako bi što pre pronašli devojčicu - ističu u MUP -u

Nina Živković, koja je pre četiri dana nestala, juče je u 14 časova došla kući. Iz automobila je izašla sa sestrom i majkom Mirom. Skrivala je lice. Nijedna od njih nije progovarala. Majka je ispratila devojčice do kapije, a zatim se vratila.

- Imam samo jednu reč za vas -hvala - rekla je novinarima.

Na pitanje da li je Nina dobro, odgovorila je da jeste i otišla, nije želela da priča šta se dešavalo prethodnih dana. Pre njihovog dolaska u porodičnoj kući u Resniku bila je samo tetka iz Zrenjanina.

TREĆI DAN OD NTREĆI DAN OD NESTANKA DEVOJČICE: Nina (14) pobegla od kuće zbog loših ocena? (FOTO)

- Nije istina da je Nina bila loš đak. Naprotiv, bila je odlična - kaže ona.

Nina Živković nestala je 22. decembra, kada je poslednji put viđena na Slaviji oko 14 sati. Policija je nakon četiri dana potrage locirala devojčicu u Šapcu.

- Devojčica poslednjih sedam dana nije išla u školu i bila je u svađi sa majkom. Pre nestanka, dva dana je provela u biblioteci, a sledeća dva dana se vozila autobusom na liniji 47 po Beogradu. U ponedeljak je odlučila da ode od kuće - kažu u policiji.

DA LI STE JE VIDELI? Policija traga za devojčicom (14), nema je već drugi dan! (FOTO)

Devojčica je sa sobom ponela kućnu ušteđevinu od 1. 500 evra i policiji ispričala sumnjivu priču kako je deo novca potrošila.

- Po izlasku iz stana srela sam čoveka i devojku u kolima. Nepoznati muškarac će ubiti tu devojku ako mu ne dam nešto novca. Iako ih ne znam, zabrinula sam se  i dala im 300 evra - ispričala je Nina.

Prema njenoj priči, ona je posle toga bila u restoranu brze hrane, a zatim krenula kod dečka u Šabac. Tamo je bila jedan dan, pa otišla do Niša, gde je navodno prespavala na stanici. Posle toga se navodno vratila u Šabac kod dečka, koga je upoznala preko Fejsbuka.

- Kod devojčice je pronađeno 1. 200 evra i mobilni telefon. Ispričala je da je svojevoljno bila u Šapcu, što je dečko i potvrdio. Slučaj se završio srećno, ali smo zbog tragičnih iskustava u prošlosti morali da uključimo sve jedinice kako bi što pre pronašli devojčicu - ističu u MUP -u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrndza

    26. decembar 2014 | 00:37

    Dečije laži - Dala nekom čoveku koga uopšte ne zna da ne ubije neku devojku tamo? Prevod- Uzela je kintu i pobegla kod nekog klinca jer se zaljubila do guše, i hoće da se uda za njega a pare je uzela za tog njenog dečka jer je on kreće neki biznis.... neka botanika na pr. Pa mu treba investicija, ali on bi sve vratio..sve.... da nije puklo ovo u medijima... Pokvariste im sreću i budućnost... ah ti roditelji i mediji i policija.... Heeee

  • Savo

    26. decembar 2014 | 00:29

    To treba tuci i ne dati da place... Deriste!

  • Boki

    26. decembar 2014 | 00:35

    Tinejdzerska posla. Nije to prvu slucaj, ja sam imao druga koji je u 7. razredu na slican nacin pobegao, posvadjao se sa majkom, naravio probleme u skoli i resio da bezi od kuce i skole. Proveo je par dana kao hajduk pa kad je video da to tako bas i ne ide vratio se kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA