LEZBO ELITNA PROSTITUCIJA: Čuvena manekenka platila seks s tri srpske starlete!

- Manekenka je slaba na lepe devojke. Makro joj je poslao katalog da odabere dve devojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su krenule još dve njene koleginice - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman

Među klijentima makroa Mihajla Maksimovića (33) bili su pojedini pripadnici svetskog džet-seta, a prema pisanju medija sa njegovim devojkama u Crnoj Gori družila se i svetski poznata manekenka.

PRVI SRPSKI MAKRO: Ovo je Mihajlo Maksimović, kralj elitne prostitucije! (FOTO)

- U pitanju je jedna od najplaćenijih menekenki svih vremena koja je prošle godine bila takođe u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na lepe devojke. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dve devojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su krenule još dve njene koleginice - objasnio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE: Tukao me je makro jer nisam htela da spavam s trojicom!

Prema rečima istog izvora Maksimovićev lanac je funkcionisao ovako:

- On je svakog prvog imao sastanak sa svim devojkama. Na sastanku se sabiralo koliko je koja devojka uzela novca od klijenata. Takođe, govorilo se o problemima kad je reč o ponašanju devojaka, jer su pojedine imale nesuglasice s klijentima. Tako se jednom prilikom izvesna poznata starleta pobunila zbog toga što je makro drugu poznatu starletu slao na lakše zadatke, a nju na teže. Njih dve su od tada u lošim odnosima.

REPREZENTATIVAC SRBIJE PLAĆAO SEKS STARLETAMA: Fudbalere od danas zovemo "orovi", a ne "orlovi"!

(Telegraf.rs)