ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE: Tukao me je makro jer nisam htela da spavam s trojicom!

- U ovo sam ušla pre pet godina jer mi je bio potreban novac. Mihajla sam upoznala u klubu u kom sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorečiv, a izgledao je kao dobar čovek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena - kaže jedna od prostitutki koja je radila za nedavno uhapšenog Mihajla Makismovića

  • 73

"Mihajla sam upoznala 2008. godine u jedom noćom klubu, i kada sam počela da radim za njega preživela sam pakao. Obećavao mi je i kule i gradove, a kada sam mu saopštila da napuštam prostituciju morala sam da mu isplatim 20.000 evra",  ovako počine ispovest prostitutke Tamare koja je za Mihajla Maksimovića radila tri godine.

Mihajlo Maksimović, nedavno je uhapšen i nalazi se pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu od nekoliko desetina devojaka u okviru koje je nedavno uhapšena i starleta Milica Živanović, zvana Mimi Oro.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

- U ovo sam ušla pre pet godina jer mi je bio potreban novac. Mihajla sam upoznala u klubu u kom sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorečiv, a izgledao je kao dobar čovek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena. Govorio mi je da sam prelepa i da će klijenti otkiuti za mnom, što će mi doneti odličnu zaradu - kaže Tamara za "Kurir" i nastavlja:

- Pokazao mi je fotografije prostitutki koje rade za njega... Sve su bile lepe i delovalo je kao da su zadovoljne. Pristala sam. On je dogovarao s kim ću se viđati. Trebalo je da za veče spavam sa jednim muškarcem, ali dešavalo se da moram da odradim trojicu - priseća se devojka.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Tamara objašnjava da je dogovor bio da klijente zadovolji po dogovoreoj ceni.

- Međutim, oni su tražili i oralno, i maltretirali me, i iživljavali se, a kada bi prošlo plaćeo vreme ne bi me puštali. Lupali su mi šamare jer su želeli još. Žalila sam se Mihajlu, koji me nije zaštitio, već mi je davao maje novca, ili me je tukao - ističe Tamara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    8. januar 2015 | 12:18

    da su te tukli mama i tata ne bi te tuko makro mozda bi do sada postala majka imala muza koji te voli ali tebi trebaju pare i treba da te biju i makro i musterije sljamu bez obraza i postenja

  • Lali

    8. januar 2015 | 11:37

    Sram vas bilo takvih komentara. Pa i za to treba imati materijala u sebi, ako je devojka fino sređena i pošteno odradi posao, i to takvu vrstu posla, pa zar ne treba biti fin i džentlmen nakon toga?! Jer, i ti kao muškarac si u ponižavajućem položaju, nije samo ona. Da si neki frajer i muškarac ne bi morao da plaćaš za to što pravi muškarci dobijaju za dž. Sram vas bilo, seljačine.

  • ANONIMUS 2015

    8. januar 2015 | 11:50

    Pa niko te nije terao to da radis, kad si vec prihvatila znala si sta te ocekuje, tako da ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA