BILA JE NEŽNA, KRHKA I NESREĆNA: Žena koja je satarom ubila majku i baku diplomirala u klasi Mirjane Karanović!

- Ja sam znala da je ona imala mnogo problema za vreme studija. Majka nikada nije bila zadovoljna njome i imala je ogromna očekivanja od Teodore. Borila se sa svojim demonima i ja sam pokušala da joj pomognem, ali nisam uspela - rekla je naša slavna glumica

Glumica Mirjana Karanović, u čijoj je klasi diplomirala Teodora Viktorović (39), koja je satarom ubila svoju majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), kaže da ne može da govori o onome što je njena bivša učenica uradila. Istakla je da je veoma talentovana, ali je bila veoma nesrećna devojka.

UMESTO PO FILMOVIMA PAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica

Karanovićeva je rekla da Viktorovićevu nije videla dugo, zbog čega nije znala šta se sa njom dešava, ali da joj je ostala u veoma lepom sećanju.

STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i babu?

- Ja sam znala da je ona imala mnogo problema za vreme studija. Majka nikada nije bila zadovoljna njome i imala je ogromna očekivanja od Teodore. Ona je bila nežno i krhko biće koje se borilo sa svojim demonima, a verovala je da će ih pobediti - rekla je Karanovićeva za beogradske medije i dodala:

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

- Dok sam radila s njom, primetila sam da se izgladnjuje i mnogo vežba. Uplašila sam se za njeno zdravlje zbog čega sam stupila u kontakt s njenom majkom, ali nije želela da me sluša rekavši mi da sve izmišljam. Videla sam je dva puta otkada je kod mene diplomirala. Svaki put je bila pijana, i bilo mi je mnogo krivo što je viđam u takvom stanju.

DA LI JOJ JE MUŽ POMOGAO DA UBIJE MAJKU I BAKU? Preokret u istrazi o masakru u centru Beograda!

Slavna glumica je rekla kako joj je bilo veoma teško kada je čula za tragediju i da još uvek ne može da se oporavi od šoka, piše Alo.

POŠTO JE SATAROM ISEKLA MAJKU I BABU POLICIJA JE UNELA U KOLA: Jezivi detalji nezapamćenog masakra na Vračaru!

Inače, jedna od Teodorinih komšinica je rekla da joj je Ljilja pričala da je svoju ćerku na jedan period bila poslala u Francusku jer je ušla u loše društvo, ali se nikada, i pored toga što su jedva sastavljali kraj s krajem, nije žalila na nju.

Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

Stanarka zgrade u kojoj se dogodio masakr je veoma dobro poznavala porodičnu situaciju Teodore Viktorović i rekla je da je ona jedno vreme radila u Zvezdara teatru, ali da nakon svađe sa svojom tetkom Oliverom Viktorović Đurašković nije imala nijedan angažman.

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Izneli tela masakrirane majke i bake, decu preuzeo centar za socijalni rad! (VIDEO, FOTO)

- Moja supruga nije kod kuće, ali i da jeste ne bi vam dala komentar, jer mi sa tom porodicom ne pričamo već devet godina - bio je jasan muž glumice Olivere Viktorović Đurašković istakavši da su za tragediju saznali iz medija.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU: Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

(Telegraf.rs)