PUTINOVO TAJNO ORUŽJE ZBOG KOJEG DRHTI ZAPAD: Iscureli detalji o novom ruskom vojnom čudu (FOTO) (VIDEO)

Prema projektnoj dokumentaciji u pitanju je transportni avion po imenu PAK TA koji će leteti supersoničnim brzinama (do 2.000 kilometara na sat) i uspevati da prenese čak 200 tona tereta. Takođe, prilikom poletanja, u vazduhu će moći da ostane čak sedam sati a da ne dopuni rezervoar s gorivom

U budućnosti će definitivno doći do velikih promena, a jedna u nizu je otkriće vazdušnog oružja pomoću kojeg će Rusija na čelu sa Vladimirom Putinom postati ozbiljna pretnja Zapadu. U pitanju je avion koji će biti završen 2024. godine, što znači da će tada ostatak sveta biti u velikoj opasnosti!

PUTIN OD RUSIJE PRAVI IMPERIJU: Pripaja Južnu Osetiju, ali tu se neće zaustaviti!

Prema projektnoj dokumentaciji u pitanju je transportni avion po imenu PAK TA koji će leteti supersoničnim brzinama (do 2.000 kilometara na sat) i uspevati da prenese čak 200 tona tereta. Takođe, prilikom poletanja, u vazduhu će moći da ostane čak sedam sati a da ne dopuni rezervoar s gorivom.

Glavni zadatak ove mašine je da preveze tenkove i drugu ratnu opremu na odgovarajuću lokaciju. U okviru nje će biti više nivoa na kojima će biti omogućeno automatsko uterivanje tereta.

- Sa razvojem mreže vojnih baza na Bliskom istoku, Latinskoj Americi i Jugoistočnoj Aziji, za koje se očekuje da će biti završene do 2024. godine, očigledno je da će Rusija biti spremna za interkontinentalne borbe - izjavili su eksperti koji razvijaju novo "oružje".

Na ovaj način, Rusija će postati velesila koja će u svakom trenutku moći da transportuje potrebnu ratnu opremu na željenu teritoriju. Upravo to predstavlja najveću pretnju svim njenim sadašnjim i budućim protivnicima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)