PUTIN ĆE DA ZAVRŠI KAO MILOŠEVIĆ: Bivši vođa proruskih snaga upozorio ruskog predsednika

Vladimir Putin bi mogao da završi kao Milošević, koga su srušile i patrotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima

Bivši lider pobunjeničkih snaga u Ukrajini, Igor Strelkov, smatra da bi ruski predsednik mogao da završi kao Slobodan MIlošević ukoliko potpuno ne podrži proruske separatiste u istočnoj Ukrajini.

Strelkov smatra da je Vladimir Putin previše liberalan i da je morao da proglasi aneksiju u oblasti oko Donjecka i Luganska kao što je to uradio sa Krimom.

Ovaj čovek je obučavao Srbe da se bore protiv Hrvata u Ukrajini!

- Ukrajina je bila i ostaće deo Rusije. Putin bi mogao da završi kao Milošević, koga su srušile i patrotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima. Ruski svet treba da čine Belorusija, Gruzija, Jermenija i po mogućstvu Centralna Azija. Pravi separatisti su oni u Kijevu, oni žele da odvoje Ukrajinu od Moskve - objasnio je Strelkov.

Nekadašnji lider pobunjenika, rođen kao Igor Vsevolodič Girkin je u aprilu 2014. godine poveo grupu proruski orijentisanih boraca u Slovjansku, gradu na istoku Ukrajine, nakon čega je nastao potpuni haos u regionu Donbasa.

(Telegraf.rs)