Monstrumi otrovali pet pasa u centru Prokuplja!

Na teritoriji Prokuplja po slobodnim procenama ima oko 2. 000 pasa lutalica, ali do sada nije bilo slučajeva masovne smrti ovih životinja

Radnici Komunalnog javnog preduzeća "Čistoća" u centru Prokuplja pronašli su pet mrtvih pasa, za koje se pretpostavlja da su otrovani. Reč je o psima lutalicama, a jedno telo je poslato na analizu Veterinarskom institutu u Nišu.

Kako je potvrdio zamenik direktora Čistoće, Bratislav Dunjić, za sada se ne zna uzrok smrti pasa, ali po simptomima jednog koji je pronađen u životu deluje da su otrovani.

- Obaveštena je policija i veterinarska inspekcija, a očekujemo tokom sutrašnjeg dana analize uzroka smrti- kaže Dunjić.

Radnici Komunalnog javnog preduzeća „Čistoća“ u centru Prokuplja pronašli su pet mrtva psa, za koje se pretpostavlja da su otrovani. Reč je o psima lutalicama, a jedno telo je poslato na analizu u Veterinarskom institutu u Nišu.

Na teritoriji Prokuplja po slobodnim procenama ima oko 2. 000 pasa lutalica, ali do sada nije bilo slučajeva masovne smrti ovih životinja.

(B. R.)