IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO: Paraćinac ispravio oglas za prodaju kuće, ali kako?

Na kraju "ispravljenog" oglasa piše: P.S: Nadam se da je sada gramatički ispravno, ja sam se stvarno potrudio ako još uvek ima neke greške ja se unapred izvinjavam

Nakon što je oglas za prodaju kuće jednog Paraćinca postao pravi hit na internetu, kako zbog svojih gramatičkih grešaka, tako i zbog stila pisanja, autor se potrudio da svoje greške ispravi.

Na kraju "ispravljenog" oglasa piše: "P.S: Nadam se da je sada gramatički ispravno, ja sam se stvarno potrudio ako još uvek ima neke greške ja se unapred izvinjavam".

HIT OGLAS ZA KUĆU U PARAĆINU: "Uverovajte se kolko velika i lepa kvalitetna kuća i stvari"!

Mora se ceniti pokušaj ispravke autora oglasa naročito jer je on, kako prenose mediji, sin vlasnika, koji živi u Australiji.

Ovako glasi novi oglas za prodaju kuće:

Kuća na prodaju u užem centru Paraćina.

U ulici Branka Krsmanovića u blizini srednje škole.

Kvalitetna dvospratna kuća sa centralnim grejanjem, velikim sobama, velikim podrumom i velikim podkrovljem.

Kompletna kuća ima kvalitetne masivne parket podove, kompletan podrum je obložen kvalitetnim Italijanskim zidnim i podnim keramičkim pločicama.

Kompletna kuća je renorvirana u zadnjih 9 meseci. Kuća se prodaje sa kompletnim novim nameštajem (nameštaj, bela tehnika,LCD televizori, persiski tepisi i još mnoštvo ostalih stvari).

KUĆA SPOLJA: Kompletno nov krov, novi oluci, novi 3 komorni pvc prozori sa rolo komarnicima i rolo roletnama,nova ulazna vrata, nova ograda, nova kapija, novi balusteri na terasama. Drvorište je popločano sa malim travnjacima radi lakšeg održavanja.

KUĆA IZNUTRA: Kuhinja je nova sa kompletnom novom belom tehnikom, oba kupatila su renovirana sa novom italijanskom keramikom, komplern interijer kuće je renoviran.

PODRUM: Ima 3 prostorije, kuhinju, garažu, kotlarnicu sa najnovijim automatskim kotlom na palet, struju i gas.

PRVI SPRAT: Velika kuhinja sa trpezarijom, klimatizovana velika dnevna soba, velika spavaća soba, kupatilo, hodnik sa stepeništima.

DRUGI SPRAT: 2 velike spavaće sobe sa balkonima, veliki dnevni borovak, kupatilo, hodnik sa stepeništima.

PODKROVLJE: Kompletno izolirano, kupac može da iskoristi po sopstvenoj želji.

Kuća je renovirana po visokim standardima.

Cena: 260.000,- EUR

Zainteresovani se mogu obratiti putem mail-a ili kontaktom na telefon.

Oglas možete da pročitate OVDE.

(Telegraf.rs)