SRBIN TUKAO BEBU I ŽENU: Jedva spasili dvomesečno dete koje je otac šamarao i udarao pesnicama!

Žena je godinama trpela nasilje od svog nevenčanog supruga koji je poslednjih meseci silu počeo da primenjuje i na bebi

Italijanska policija uhapsila je Srbina K. H. (35) u gradu Kozenca zbog pokušaja ubistva nevenčane supruge i njihovog sina koji ima samo dva i po meseca.

Italijanski mediji prenose da je on uhapšen nakon što su lekari lokalne bolnice prijavili policiji da sumnjaju da je beba, koja je nekoliko puta primljena u njihovu bolnicu u poslednjih mesec dana, žrtva porodičnog nasilja.

Poslednji put beba je u bolnicu dovedena u teškom besvesnom stanju, a lekari su  jedva uspeli  da je spasu i povrate u život.

Policija je po pozivu najpre obavila razgovor sa majkom, koja je odbijala da sarađuje, tvrdeći da je njen sin ispao iz kreveta i da se tako povredio. Međutim, ona je posle ubeđivanja policije ispričala šta se stvarno dogodilo.

Rekla je da trpi godinama nasilje od svog nevenčanog supruga koji je poslednjih meseci silu počeo da primenjuje i na bebi. Gotovo svakodnevno je fizički maltretirao i tukao, što je dokazala povredama na svom telu.

Kada bi završio sa njom, prelazio bi na bebu  koju je šamarao i udarao pesnicama po telu. Dok je bila u trudnoći nekoliko puta je gađao i loptom ne bi li dobila spontani pobačaj.

K. H. je priznao zločin tamošnjoj policijii uskoro bi trebalo da otpočne suđenjeprotiv njega.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)