KRENULI BEJZBOL PALICAMA NA SRBE? Uhapšeno pet maloletnih Albanaca u severnom delu Kosovske Mitrovice

- Proverava se da li su ove osobe pokušale fizički da se obračunaju sa nekim na severnoj strani mosta - rekao je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić

Pet maloletnih Albanaca privedeno je danas popodne u Kosovskoj Mitrovici kada su prešli glavni ibarski most koji razdvaja severni od južnog dela grada, jer su kod njih nađene bejzbol palice.

Albanci izboli srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici? (VIDEO)

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da je svih pet maloletnika lišeno slobode brzom intervencijom dežurnih policajaca koji su bili u neposrednoj blizini.

Roditelji maloletnika obavešteni su da su njihova deca privedena, kao i socijalni radnik i tužilac koji će okvalifikovati slučaj, dodao je Bojić.

Šiptarski navijači skandirali "Ubij Srbina" (VIDEO)

On je kazao da se proverava da li su ove osobe pokušale fizički da se obračunaju sa nekim na severnoj strani mosta oko 14 sati kada su lišeni slobode.

- Policijska patrola koja je bila na zadatku na glavnom mostu na Ibru izvršila je kontrolu pet lica koja su prešla iz južnog u severni deo Kosovske Mitrovice i kod njih pronašli dve palice -  rekao je za Telegraf Regionalni šef operative Kosovske policije - sever Željko Bojić.

(S.S./ Tanjug)