PORUČIO AMERICI DA OD*EBE: Zbog ovog poteza će bombaš iz Bostona biti osuđen na SMRT! (VIDEO)

- On je ovim činom pokazao da ga nije briga za žrtve, niti da mu je žao zbog svega što je napravio. On je zapravo poručio Americi da se j***. Takav čovek zaslužuje smrtnu kaznu - rekao je tužilac

Džohar Carnajev (21), Čečen koji je pre dve nedelje proglašen krivim za bombaški napad na Bostonski maraton 2013 . godine i koji je suočen sa dve potencijalne presude: očekuje ga ili doživotna robija ili smrtna kazna, uradio je u zatvoru nešto zbog čega su mu mnogi predviđaju smrtnu presudu.

CARICA: Izgubila je nogu u bombaškom napadu na maratonu u Bostonu, a evo šta je uradila ove godine! (FOTO) (VIDEO)

Naime, u sredu se na sudu pojavio snimak od pre tri meseca na kojem Carnajev jasno pokazuje srednji prst prema kameri. Po interpretaciji tužioca to znači samo jedno:

- On je ovim činom pokazao da ga nije briga za žrtve, niti da mu je žao zbog svega što je napravio. On je zapravo poručio Americi da se j***. Takav čovek zaslužuje smrtnu kaznu - rekao je tužilac, dok je advokat Carnajeva rekao da je snimak izvučen iz konteksta.

Džohar Carnajev zajedno s bratom Tamerlanom 15. aprila 2013. izveo najsmrtonosniji napad na SAD još od 11. septembra 2001. U njemu su poginule tri osobe, među kojima jedno dete, 264 ih je povređeno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)