MORALA SAM DA IMAM SEKS SA STARIJIM MUŠKARCIMA KAKO BIH IMALA NEGDE DA SPAVAM: Ispovest tinejdžerke koja je od 12. godine živela na ulici!

Čarli je bila beskućnik od 12. godine. Ona je pobegla od kuće jer se loše slagala sa roditeljima, bila je žrtva seksualne eksploatacije

Čarli Tagart je jedna od mnogo tinejdžera koji su izloženi seksualnoj eksploataciji. Nakon šest godina provedenih na ulici želela je da bude smeštena u hraniteljsku porodicu.

Međutim, kada su joj ponudili smeštaj u jednom hotelu, ona je to odbila.

Umesto toga se selila iz mesta u mesto. Starijim muškarcima je bila plen i nudili su joj smeštaj u zamenu za seks.

- Najstariji čovek imao je 40 godina. Jedan od nih je bio zaista nasilan kada smo imali seks i pokušao da me zadavi - priča ova devojka.

Čarli je bila beskućnik od 12. godine. Ona je pobegla od kuće jer se loše slagala sa roditeljima.

- To je bio haotičan život. Bila sam i gladna, a da bih jela krala sam hranu sa kioska. Upoznala sam druge beskućnike i sa njim sam se osećala sigurnije nego kod kuće - priča ona.

U međuvremenu Čarli je promenila svoj život , ali i dalje oseća uplašeno za druge mlade ljude .

- Kada sam imala 19 godina, preselila sam se kod starijeg brata. Počela sam da pomažem u skloništu za beskućnike i da budem mentor mlađih - kaže ona.

- Upoznala sam svog dečka i krenula na fakultet. Prošlost sam ostavila iza sebe - ističe Čarli. - Plaši me da bi drugi mladi ljudi mogli da dožive ono što se meni desilo i zatp se trudim da im pomognem - zaključuuje ova devojka.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)