PRVOMAJSKI SELFI: Šaljite nam najbolje fotografije s proslave Prvog maja!

Redakcija Telegrafa poziva sve vas da nam šaljete svoje otkačene fotografije s prvomajskog uranka. Fotke šaljite na redakcija@telegraf.rs

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Danas je Prvi maj, Međunarodni praznik rada, dan koji Srbi tradicionalno koriste da opogane prirodu i tako što za sobom ostave gomilu smeća.

Šalu na stranu, svi verovatno već znate gde ćete s društvom raspaliti roštilj, a i pivo je, verujemo, već hladno.

Praznik rada obeležava se zbog masovnih protesta koji su počeli u Čikagu tog dana 1886. godine, kad su radnici zahtevali usvajanje osmočasovnog radnog vremena.

Nekad je Prvi maj bio povod da se priča o pravima radnika, danas je dobar izgovor da se ožderemo i popijemo koju.

Pazite gde palite vatru sutra, da ne buknete i vi i oni pored vas!

Kako živimo u eri u kojoj važi pravilo da ako se niste fotografisali na događaju, onda se on nije ni dogodio, sigurno ćete napraviti i dosta fotki.

Zbog toga vas pozivamo da najlepše i najotkačenije fotografije s vašeg prvomajskog uranka pošaljete redakciji Telegrafa.

SPREMITE SE ZA ROŠTILJANJE: Evo šta vam je sve potrebno za prvomajski uranak! (VODIČ)

Selfiji se podrazumevaju, ali budite maštoviti.

Evo kako da roštiljate ako za Prvi maj bude padala kiša!

Redakcija Telegrafa očekuje vaše fotografije, a vi ih možete slati na mejl adresu redakcija@telegraf.rs. Mi ćemo izbrati najmaštovitije i najoriginalnije fotke i objaviti ih na vašem i našem portalu.

Naravno, nemoguće je odabrati najbolju i zato će nam vaša pomoć biti potrebna u ocenjivanju najkreativnijih fotografija s Prvog maja.

(Telegraf.rs)