NE MOŽE DA SE VADI NA LUDILO: Tijanin ubica iz bolnice vraćen u zatvorsku ćeliju!

- Đurić se prethodnih dana u posebnoj sobi za veštačenje u zatvorskoj bolnici ponašao sasvim normalno, a lekarima se žalio samo na dve stvari: da ne može da se seti imena i izgleda svog advokata - istakao je izvor blizak slučaju

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Ubica Tijane Jurić (15) Dragan Đurić (35), juče je vraćen u zatvorsku ćeliju u Subotici iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, nakon što je neuropsihijatrijsko veštačenje utvrdilo da nema znakova nikakve duševne bolesti.

ON JE MRTAV ZA MENE: Otac Tijane Jurić traži doživotnu robiju za ubicu svoje devojčice!

Naime, lekari su konstatovali da Đurić nema psihičkih problema i da može da prati dalja suđenja, objavio je Alo.

OVO JE NAJTUŽNIJI STATUS NA FEJSBUKU: Pogledajte poruku oca Tijane Jurić

- Đurić se prethodnih dana u posebnoj sobi za veštačenje u zatvorskoj bolnici ponašao sasvim normalno, a lekarima se žalio samo na dve stvari: da ne može da se seti imena i izgleda svog advokata. Ipak, tim lekara se složio da Đurić nije psihički bolestan, a kada su mu to saopštili, on je to prihvatio mirno - rekao je za ovaj list izvor blizak slučaju.

Otac Tijane Jurić: Neću dozvoliti da se monstrum izvuče na ludilo!

Podsetimo, Đurić je na suđenju 22. aprila sudiji rekao da se loše oseća i da ne može ništa da zapamti, te da samo zna da je u sudu u Subotici, i tvrdio je da ne prepoznaje svog advokata, koji je morao da pokazuje svoju ličnu kartu kako bi dokazao svoj identitet.

TIJANIN UBICA: Drhtim i imam problem sa pamćenjem!

- Gubim pamćenje. Pijem lekove, ne znam koje i koliko. Razumeo sam optužnicu i žao mi je - poručio je tada Đurić koji je optužen za monstruozno ubistvo.

(Telegraf.rs / Alo)