Evo zbog čega je Stefanov brat izmislio priču o otmici!

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - objasnila je sestra Svetlana

Danas je sahrana malom Stefanu Iliću (12) koji je pronađen mrtav u kanalu reke Karaš, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica davljenja. Ono o čemu se još polemiše jeste razlog zbog kojeg je njegov brat, Uroš I. (9) izmislio celu priču o otmici. U celu priču se "umešala" polusestra nastradalog dečaka i ispričala je da je mali Uroš izmislio celu priču o otmici, jer se bojao reakcije oca.

OVAKO JE STEFANOV BRAT OBMANUO CELU SRBIJU: Pogledajte šta je rekao posle "otmice" (VIDEO)

Ona je rekla da ju je Uroš odveo na mesto gde je Stefan upao u reku.

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - objasnila je Svetlana za ''Večernje novosti''.

MAMA, BACILI SU STEFANA U KANAL: Dramatičan snimak kad porodica saznaje da je nesrećni dečak mrtav! (VIDEO)

Svetlana je ispričala da je Uroš potrčao kući, ali je onda na putu ka domu stvarno video crni automobil, i tada mu je sinula ideja da izmisli priču o ljudima koji su navodno oteli njegovog brata. Uroš je to uradio jer se bojao oca, koji je navodno vrlo strog.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)