Danas sahrana malog Stefana Ilića (12) koji se utopio u reci Karaš!

Deda dečaka, po majci, želeo je da se Stefan sahrani u porodičnoj grobnici u Beloj crkvi, ali Stefanov otac to nije želeo - navodi jedan izvor

  • 2

Stefan Ilić (12) koji se u subotu udavio u reci Karaš u Banatskoj Subotici biće sahranjen danas u 17 časova na lokalnom groblju.

Telo Stefana Ilića nalazi se u kapeli u Vršcu, a preuzeće ga u 16 časova i preneti do kuće u kojoj je živeo sa roditeljima, braćom i sestrom.

BRAT STEFANA ILIĆA ŠOKIRAO SVE: Eto, i mene su mogli tako da ubiju!

- Stefanov otac, Stevan, je želeo da se on sahrani baš danas iako su ga drugi savetovali da se pogreb odloži za sutra. On je sa svojim tastom danas bio u pogrebnom preduzeću, radi dogovora oko sahrane. Prema nekim informacijama, deda dečaka, po majci, želeo je da se Stefan sahrani u porodičnoj grobnici u Beloj crkvi, ali Stefanov otac to nije želeo jer namerava da i dalje živi u Banatskoj Subotici sa porodicom - kaže jedan izvor.

Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook

Roditelji Stefana Ilića idu u ZATVOR ako se utvrdi da ga je UBIO brat?

Obdukcija tela malog Stefana izvršena je u Vršcu, a pokazalo se da je smrt nastala utapanjem, kao i da na telu ima povredu od udarca.

Uroš Ilić (9) je glava porodice i njegova reč je GLAVNA: Neverovatna saznanja policije o čudnom dečaku koji ima IQ 140!

Iako je njegov brat, Uroš (9) tvrdio da su ga u subotu otela trojica nepoznatih muškaraca, nakon tri dana, u policiji je priznao, da je izmislio kidnapovanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA