ISKASAPIO ČOVEKA PA VIKAO: IZBACITE DEMONA IZ MENE! Ovo su najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA u Vrbasu!

Najnoviji detalji krvavog ubistva u Vrbasu kada je Aleksandar B. iz čista mira nožem ubio Dragutina V. (62)

Aleksandar B. (29) je pre neki dan u centru Vrbasa izbo nožem Dragutina V. (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, od ranije poznat policiji, a kada je izbo čoveka vikao je na sav glas "IZBACITE DEMONA IZ MENE!"

UBICA IZ VRBASA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Napadao je i pre NOŽEM, policija je znala ko je on!

- Dragutin (žrtva) se čitavog života mučio u selo je došao sa jednom torbom. Oženio se i dobio šestoro dece. Pre godinu dana konačno je porodici obezbedio krov nad glavom i kada je trebao da uživa, monstrum ga je ni krivog ni dužnog ubio na ulici - kaže za "Kurir" Duško Stanković (54) zet ubijenog Dragutina.

SRPSKI HOROR: Juče izašao iz zatvora, danas HLADNOKRVNO NASMRT IZBO prvog čoveka na kog je naleteo! (FOTO)

- Moj suprug je toga dana vodio oca do biroa. Ubica ga je napao s leđa kada je krenuo na stanicu. Uradio je to bez ikakvog razloga - kaže uplakana Katarina, ćerka Dragutina i ističe da će za ovo neko morati da odgovara.

- Čovek je prolazio kada je taj ludak iz čista mira skočio na njega i ubo ga kuhinjskim nožem u leđa. Počeli su da se tuku, nesrećni Dragutin je pokušao da se otme od Aleksandra, ali on je nastavio da ga napada i ubada. Žene i deca su počele da vrište i beže ka ambulanti, obojica su bila krvava. Izbodeni čovek legao je na travu, a kada je čuo sirene pored njega legao je i ubica. U prvi mah se pravio i da je on povređen, a kada je stigla hitna pomoć, počeo je da viče: Izbacite demona iz mene! On mi je rekao da ga ubijem!" - priča žena koja je bila očevidac ovog događaja.

(Telegraf.rs)