ISPOVEST BIVŠE PROSTITUTKE: Ja sam spasla 5.000 brakova, radila sam svašta s muškarcima!

Svoju karijeru je započela najpre kao striptizeta i plesačica, nakon što je dala otkaz na poslu sekretarice, zatim je ušla u prostituciju, a potom postala i vlasnica bordela koji je vodila 14 godina

Vivien Vard je 66-godišnjakinja iz Vilmslova u Češiru, a iza sebe ima deceniju iskustva u radu u ''industriji seksa''. Ona je u prostituciju ušla sa 17 godina, a danas je ispričala sve o ovoj ''grani'' u Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi Dejli Mejl.

ISPOVESTI ELITNIH PROSTITUTKI: Moj muž ZNA šta radim i to ga PALI

Svoju karijeru je započela najpre kao striptizeta i plesačica, nakon što je dala otkaz na poslu sekretarice, zatim je ušla u prostituciju, a potom postala i vlasnica bordela koji je vodila 14 godina.

Tvrdi da je upravo zahvaljujući njoj spaseno preko 5 hiljada brakova. Kaže kako ima lepe uspomene koje dolaze uz posao kojim se bavila i da je ponosna na njega, a danas sudeluje u kampanjama koje se bore za legalizaciju prostitucije u Engleskoj.

Ispričala je kako nikad nije mislila da će ući u ovaj posao, no na kraju se u bordelu koji je vodila brinula o stotinama klijenata dnevno, a među imenima je bilo i onih sa ''A'' liste, odnosno poznatih i bogatih ljudi.

Njena majka je htela da Vivien postane glumica, a ova ''kraljica bordela'' odgajana je u jevrejskoj porodici. Na kraju je radila u poslu u kancelariji, sa stabilnim radnim vremenom od 9 do 17, i tokom jedne pauze s kolegama je posetila obližnji klub s plesačicama.

Pomislila je tada kako bi bilo puno uzbudljivije raditi tako nešto i plesati u krilu, pa se obratila menadžeru kluba i ponudila se za taj posao. On ju je odmah prihvatio. Tri godine kasnije počela je da nudi seksualne usluge klijentima za koje je plesala kako bi zaradila dodatan novac ''sa strane''.

Svog muža je upoznala u jednom od takvih klubova, s kojim je bila u braku do njegove smrti. Preminuo je od tumora 1987. godine. Njen suprug igrao je za West Ham, a i sam je otvarao klubove.

- Tada je očekivao da takođe radim tamo jer sam ionako prodavala svoje telo, i da zaradim najviše što mogu, što sam i učinila - ispričala je Vivien.

- Iako mnogi osuđuju bavljenje prostitucijom i odnos koji smo imali suprug i ja, meni je to samo davalo moć. Dobijete neki osećaj moći, bez sumnje. Dobijete užitak bez osećanja obaveze, zabavljate se jer se u tome uvek uživa i budete plaćeni za to. Jednom kad odu, ne moraju se više vratiti i vi budete dobro nagrađeni za seks koji najčešće bude dobar - ispričala je Vivien.

Ona je rekla da je tokom godinu rada sretala mnoge poznate muškarce koji dođu po svoju uslugu, ali da su uvek u strahu da će neka od žena kojoj su bili klijenti prodati priču novinarima. Takođe, najveći deo muškaraca koji su plaćali usluge bili su ili oženjeni, ili device. Bila je jedna od prvih koja je otvorila bordel u Engleskoj, i to 1995. godine, i otvoreno nudila ovakve usluge.

- Imala sam 28 devojaka. Bilo je tu žena iz Rusije, Brazila, Italije, posvuda - kaže Vivian koja naglašava da je sve vodila profesionalno.

- Sve su mi morale pokazati potvrdu da nemaju polno prenosive bolesti, da su zdrave i imaju važeći pasoš - rekla je i ispričala kako su devojke bile od 18 godina do žena u 40-im. Dnevno je imala oko 100 mušterija, a primetila je da su muškarci, mlađi i stariji, uglavnom hteli žene svojih godina.

Svaka prostituka bi morala da plati ''najamninu'' za sobu u koju ulazi s klijentom, a ostatak je njena zarada. Klijenti su po dolasku odabrali uslugu koju su hteli, koja je bila na svojevrsnom ''meniju'', i tamo su stajale i cene.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik. hr)