DONALD TRAMP JE ČIST BALKANAC: Ako ne verujete, poslušajte šta je izjavio (VIDEO)

Čuveni milijarder nema dlake na jeziku i govori ono što misli, te mu je tako zbog jedne neumesne izjave uskraćeno učešće na republikanskom skupu u Atlanti

Donaldu Trampu je uskraćeno učešće u večerašnjem republikanskom skupu u Atlanti, zbog njegove izjave da je jedna od moderatorki na prekjučerašnjoj republikanskoj predsedničkoj debati Megin Keli bila gruba prema njemu jer je imala menstruaciju.

U jučerašnjoj izjavi za CNN Tramp je, naime, rekao kako je Kelijeva "jednostavno neko za koga on nema naročito poštovanje" i kako se "moglo videti kako joj krv navire na oči i odakle sve ne", što je izazvalo buru negodovanja i među njegovim partijskim kolegama, prenosi AFP.

DONALD TRAMP VREĐAO ŽENE: One su debele svinje, lenje i neuredne!

Ugledni republikanac i organizator večerašnjeg skupa Erik Erikson je izjavio da je "ma koliko mu se lično dopadao Donald Tramp" njegova izjava o Kelijevoj " neumesna" i malo previše za njega (Eriksona), zbog čega sa žaljenjem mora da mu uskrati poziv za skup u Atlanti.

Tramp je u međuvremenu pokušao da ublaži svoj komentar o Kelijevoj rekavši "kako se on nije odnosio ni na jedan određeni deo njenog tela".

Tramp je uz to na Tviteru konstatovao "Tako je mnogo ''politički korektnih'' budala u našoj zemlji. Moramo da se vratimo radu i da prestanemo da trošimo vreme i energiju na gluposti!"

(Telegraf.rs / Tanjug)