STRAVIČNO: Komšije sumnjaju da je slikala svoju mrtvu bebu, postavila sliku na Fejs, a zatim je ZAKOPALA u bašti?

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle - rekao je jedan meštanin sela za medije

M. M. (46) iz Busura kod Petrovca na Mlavi šokirala je javnost kada je na svom Fejsbuku postavila sliku svoje mrtve bebe za koju se sumnja da ju je potom zakopala u bašti.

Kada je postavila užasavajuću fotografiju na Fejbuk, na kojoj se nalazi krvava beba, na njenu adresu je odmah upućena policija, a obdukcija bebe je u toku, koja bi trebala da pokaže da li je dete rođeno mrtvo ili je izvršeno čedomorstvo.

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle - rekao je jedan meštanin sela za medije.

On je takođe rekao da M. M. nije krila trudnoću i da je trudničke fotografije postavljala ne Fejsbuk, ali da čudi njeno ponašanje posle porođaja.

- Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše "za ovako se gine", a i fotografije svoje dece i piše "za ovo se živi" - kažu meštani.

Kako su objavili mediji, M. M. se udavala dva puta. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, a iz drugog maloletne ćerku i sina.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegtraf.rs/ Izvor: Kurir)