Ona je najlepša Crnogorka! (FOTO)

Nataša Milosavljević iz Kotora će polovinom decembra predstavljati Crnu Goru na takmičenju za Mis sveta koje će se održati u Kini

Zvanično najlepša Crnogorka u 2015. godini je dvadesettrogodišnja Nataša Milosavljević iz Kotora. Ona će polovinom decembra predstavljati na takmičenju za Mis sveta koje će se održati u Kini.

Ovo je najlepša KOSOVKA DEVOJKA! (FOTO)

Završila je Učiteljski fakultet. Želja joj je da se nakon uspešne manekenske karijere kojoj teži, posveti radu sa decom u predškolskom uzrastu.

U slobodno vreme bavi se plesom i jogom koju je naučila dok je boravila u Indiji. Govori engleski i italijanski jezik, a trenutno uči španski. Nataša je dobila stipendiju Univerziteta Donja Gorica.

Za prvu pratilju izabrana je Katarina Keković koja će predstavljati Crnu Goru na Mis Universe.

Katarina ima 20 godina i dolazi sa Cetinja. Studentkinja je Fakulteta za međunarodnu ekonomiju i finansije biznisa na UDG-u. Bavi se pevanjem, odnosno etnomuzikom, a kako kaže slikanje je opušta.

Žiri je imao tešku ulogu, pa je tako odabrao čak dve druge pratilje Nikšićanku Kristinu Mitrović i Baranku Elmu Hot, koja je ujedno i mis fotogeničnosti.

Za mis šarma proglašena je sedamnaestogodišnja Kristina Đurković. Čitaoci su za mis interneta odabrali Marijanu Jošović iz Nikšića.

Promo lice hotela "Palmon Bay" je Marijana Kaserić.

Izbor za Mis Crne Gore održan je u Igalu u hotelu "Palmon Bay", a u trci za krunu učestvovalo je 14 devojaka. One su se žiriju i publici predstavile tri puta: prvo u venčanicama kreatorke Vladane Celić, potom u kupaćim kostimima "Il cuore" i na kraju u toaletama dizajnerke Sanje Bobar.

Podsećamo, nedavno je Katarina Šulkić iz Zvečana izabrana za mis Kosova i Metohije, a vi procenite koja misica je lepša.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: kolektiv.me)