Filmska pljačka u Kotoru: Upali čoveku u stanu, orobili ga, pa mu tražili da sve rasproda

Policija u Kotoru privela je dve osobe, dok se za trećom traga

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Kotoru privela je D.P. (20) i H.L. (54) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo, dok se traga za N.V. (21).

Oni se sumnjiče da su jednom čoveku upali u stan, oduzeli od njega dragocenosti, a potom pokušavali da iznude još novca.

Kotorskoj policiji je, naime, 20. oktobra jedna osoba prijavila da su u njegov stan tog dana oko 19.40 časova ušla tri nepoznata lica koja su bila maskirana, a koja su ga fizički napalam te uz pretnju po njegov i život njegovog sina, od njega tražila novac.

Oštećeni je tom prilikom ovim licima predao 300 evra i dva mobilna telefona.

- Tom prilikom su nepoznata lica oštećenom saopštili da će ga u nedelju, 23. oktobra pozvati, kada će mu saopštiti lokaciju na koju treba da donese iznos od 2.000 evra, te da nakon toga oštećeni mora da proda svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu, a novac od te prodaje da će morati da preda ovim licima - navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni su nakon toga oštećenom ponovo pretili, pominjujući i njegovog sina, te objasnili "šta će ih sačekati ako ne učini ono što je od njega traženo".

Žrtvi je nakon napada ukazana lekarska pomoć, a nekoliko dana kasnije, policija je privela D.P. i H.L., dok je kao treće osumnjičeno lice identifikovan N.V. (21), za kojim se i dalje traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA