KATJA JE PLOD NAJNEVEROVATNIJE LJUBAVNE PRIČE U SRBIJI: A sve je počelo na Fejsu kada je njena MAMA imala 12 godina! (FOTO)

- Pošla sam na porođaj sa suzama u očima, nijednog momenta se nisam uplašila - sa velikim uzbuđenjem priča mlada mama Milena

U GAK "Narodni front" 10. septembra, samo nekoliko minuta pre ponoći, na svet je došla Katja Vasilev, plod najlepše ljubavne priče u Srbiji između Makedonca Bogdana i Srpkinje Milene. Katju već zovu "makedonsko devojče", a umesto uspavanki pevaju joj "Rodila se mala".

Podsetimo, Telegraf je prvi pisao o najneverovatnijoj ljubavnoj priči u Srbiji između Milene i Bogdana, a kako vreme brzo leti, stigli smo i do trenutka da ispratimo priču o njihovoj preslatkoj bebi.

NAJNEVEROVATNIJA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Sve je počelo na Fejsbuku KAD JE ONA IMALA 12 GODINA! (FOTO) (VIDEO)

Osamnaestogodišnja Milena je danas, saznajemo, jedna od retkih mama koja se odlučila na porođaj potpuno prirodnim putem. Porođaj je trajao šest sati, a ona se svaki minut junački borila da iznese na svet zdravu i pravu bebu

- Pošla sam na porođaj sa suzama u očima, nijednog momenta se nisam uplašila. Kao da sam krila dobila i poletela na prvi sprat, mazila sam stomak govoreći "još malo pa ćemo se upoznati" - sa velikim uzbuđenjem priča mlada mama.

Celokupna porodica je bila uz nju, njen muž Bogdan je čak i plakao. Budući da su unapred znali pol deteta, već su pripremili stvari za devojčicu, a prvo što su kupili maloj Katji je par soknica.

Na Katju je moralo malo duže da se čeka, ali osećaj kada je beba došla na svet, Milena ne može opisati:

- Bila sam presrećna, stavili su mi bebu na grudi, bila je tako mirna i tiha i gledala me pravo u oči. Tekle su mi suze radosnice, nisam bila pri sebi - priča Milena dodajući da nikada nije doživela lepši bol nego onaj tokom porođaja.

Podsetimo, ljubavna priča ovog para odjeknula je regionom kao bomba!

Upoznali su se kada je Milena imala samo 12 godina. On je imao 15. Uprkos suprotstavljanju Bogdanovih roditelja i daljini, njihova ljubav je opstala.

Sada je došla i beba, i porodica Vasilev želi novi početak bez osvrtanja na ružnu prošlost.  

Čestitamo im na prinovi i želimo još mnogo dece!

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(I. Lazić)