Teme: ljubavna priča

Carica Mičiko je majka sadašnjeg vladara Japana: Ona je prva žena iz naroda koja je došla na dvor, udala se iz ljubavi, a njen život nije uvek ličio na bajku (FOTO)

Ljubavna priča poslednjeg ruskog cara i carice jedna je od najlepših: Zavoleli su se kao tinejdžeri, zbog njega je promenila ime i veru, a sve se završilo tragedijom (FOTO) (VIDEO)

20 godina je čuvao reči napisane onog dana kada ju je upoznao: Neverovatna ljubavna priča Vesne Radusinović i Milomira Marića

Da li je najlepšoj ljubavnoj priči u regionu došao kraj? Klepetan ne svraća više kod Malene, a ona od tuge odbija da jede

Ljubavna priča omiljenih roda ove godine neće imati srećan kraj: Zbog sumnji u Klepetana, Malena uništila gnezdo i jaja

Rodili su se istog dana u istoj bolnici, a prvi put su se upoznali za 18. rođendan: Svoju ljubav će ovog maja krunisati brakom (FOTO)

Preljuba u Blacu kakvu ni Holivud ne bi smislio: Varao ženu sa pevačicom, pa nju prijavio da ga vara sa policajcem

Dijamantski jubilej u Japanu: Car i carica slave 60 godina braka, njihova ljubavna priča je modernizovala monarhiju i promenila tradiciju (FOTO)

Prikazana ljubavna priča Ljube i Karađorđa! Pantovićeva umalo zaplakala, on kao furija izleteo iz kuće, a onda je usledio bolan komentar (VIDEO)

Najoriginalnija veridba u Srbiji: Kada su se upoznali, pucao joj je u glavu, posle 3 meseca ju je u toj istoj šumi zaprosio (VIDEO) (FOTO)

Izabelina majka želi da izvede ćerku iz rijalitija, očajna zbog njene veze sa Benjaminom osula paljbu po takmičaru! (FOTO)

"Kad ti dođem, nesrećo", "Moj je život Švicarska", "Nedostaješ"... Istinite priče koje se kriju iza Merlinovih pesama teraju suze na oči

Setite se najmoćnije ljubavne priče koju ste čuli: Ona nije ni do kolena Draganinoj i Vukašinovoj sudbini (FOTO)

Pojavio se tizer za film o princu Hariju i Megan Markl: Zbog jedne sporne scene već je naišao na osudu (VIDEO)

Alisa je izašla na - 20, Blagoje joj je podigao venčanicu i ljudi ne mogu da veruju šta je obula: Najtoplije svadbene slike u najhladnijim danima (FOTO)

Ona piše romane o istinitim sudbinama jakih žena koje veruju u ljubav: Njene knjige su bestseleri i sve imaju jednu važnu poruku (FOTO)

Ona piše romantične priče, začinjene slikovitim scenama seksa: Želi da se žene zaljube u njene likove i pojašnjava definiciju ljubavi (FOTO)

Teodoru svi već dobro znate, a o ljubavnoj priči njenog brata Save pre 6 meseci brujao je ceo Balkan! (FOTO)

Istinita, teška ljubavna bajka iz Sarajeva: Damir i Umihana su prošli pretnje njene majke i očuha, zabrane i batine. Sada čekaju bebu (FOTO)

Životna ispovest reditelja Darka Bajića: Moji roditelji su se upoznali u logoru na Banjici (FOTO)

Filmska ljubavna drama devojke kojoj je jedan Marinko ukrao srce! Ilaria već 3 godine pokušava da ga pronađe (VIDEO)

PREVIŠE ZA SREĆU: Nastavak uzbudljivog ljubavnog trilera "Privezak za srce"

Na plaži je našla bočicu s ljubavnim pismom i telefonom, a onda je pozvala broj i otkrila nešto neverovatno

Kobna sudbina jedne ljubavi: Harambaša Janković Stojan oteo Turčinu verenicu, vratio je, a onda su ih oboje brutalno ubili!

(LIVESTREAM) Svi pričaju o sudbini roda čija ljubav traje 15 godina: Pratite uživo da li se Klepetan vratio Malenoj (FOTO)

Kraj najlepše ljubavne priče posle 14 godina: Klepetan se nije vratio Malenoj, njoj slomljeno srce! (FOTO)

Bivši dečko je brutalno izbo 32 puta, a sada se udala za čoveka koji ju je sačuvao od te sigurne smrti (FOTO) (VIDEO)

Dirljiva priča o Gariju i Igoru iz Mirijeva: Gari je lutalica, svačiji pas a ničiji. Muž, otac, JUNAK i najbolji prijatelj jednog čoveka (FOTO) (VIDEO)

Najtužnija priča u Srbiji: Na groblju beskućnika sahranjeni su Dragoslav i Verica. Njihova ljubav je pobedila smrt (FOTO)

Jedina 2 groba u Srbiji kod kojih sveće uvek gore: U jednom je Momir, u drugom Rada. Njihova priča je jeziva (VIDEO)