Ovaj čovek nema zadnjicu, a ovom slikom je to i dokazao! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Muškarac bez zadnjice je oženjen i njegovoj ženi ovo uopšte ne smeta

Čovek koji je imao vrlo neprijatnu bolest i pritom bukvalno izgubio čitavu zadnjicu, odlučio je da podeli priču o svom životu bez ovog dela tela.

Lekar ručno istiskivao devojci SILIKON IZ ZADNJICE. Pogledajte šta joj je iscurelo! (VIDEO)

Korisnik Redita sa nadimkom TBoneTheOriginal objavio je priču o svojoj "nenormalnosti" koja je bila prouzrokovana teškim cistama. Ovo stanje su izazvale bolne ciste koje su se nalazile na dnu trtične kosti, što je opasno kada postanu inficirane i pune gnoja.

- Imao sam više operacija i umesto uobičajene procedure koja podrazumeva zaceljivanje rane, imao sam i plastičnu operaciju kojom su morali da je zatvore jer je bila toliko loša i strašna - rekao je.

- One nastavljaju da se vraćaju, tako da će verovatno biti sve gore kako budem stariji - dodao je.

Na slikama koje je objavio vidi se on dok se ogleda u ogledalu okrenut leđima, a na dnu njegovih leđa mogu se primetiti rupica i ožiljak.

- Moj analni otvor izgleda isto kao i svaki drugi. Rana je samo vrlo blizu njega. Vršim nuždu kao i svako drugi, samo moram da budem oprezan kada se brišem. Rana je još uvek malo otvorena i nalazi se pored analnog otvora. Moram da budem oprezan kako pri brisanju fekalije ne bi završile u mojoj rani. To mi, naravno, nije teško, s obzirom na to da radim istu stvar već osam godina - napisao je.

On je oženjen i ovakvi problemi nisu uticali na njegov ljubavni život. Mnogi korisnici ove društvene mreže su otvorili dušu kada su videli njegove fotografije, pa su podelili i neka svoja iskustva.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)