PUTIN UTERUJE STRAH U KOSTI: Gradi vojne baze u blizini Amerike!

Izgradnjom novih baza Putin će naljutiti američke i japanske vlasti i one sigurno neće pomoći pri smanjenju napetosti među državama

Vladimir Putin planira nove projekte koji ukazuju na imperijalističke ambicije, gradi četiri nove baze na Arktiku, što znači da nikada nije bio bliži Americi i Japanu.

Zbog NAFTE, ovaj deo sveta postaje sve važniji, a Rusi tamo grade svoju VOJNU BAZU! (VIDEO)

Vladimir Putin je u Siriji pokazao velike vojne ambicije, a nakon završetka novih projekata približiće se Americi na samo 480 kilometara, s tim da će jedna baza biti sagrađena na Kurilskim ostrvima, samo tridesetak kilometara od japanske obale.

NEUSTRAŠIVI PUTINOVI VOJNICI: Ruski padobranci skočili na SANTU LEDA na Severnom polu (VIDEO)

Izgradnjom novih baza Putin će naljutiti američke i japanske vlasti i one sigurno neće pomoći pri smanjenju napetosti među državama. Plan je da u sve četiri baze budu smeštene vojne trupe, avioni i oklopna vozila.

Rusija će bazom na Kurilskim ostrvima posebno pogoršati odnose s Japanom. Japan već tvrdi da su Kurilska ostrva njihova teritorija. Nakon završetka Drugog svetskog rata Rusija je od Japana preuzela vlast nad Kurilskim ostrvima i od tada traje svađa dveju država oko teritorije.

Šta vi mislite, da li Putin zaista razmišlja o Trećem svetskom ratu?

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)