NEUSTRAŠIVI PUTINOVI VOJNICI: Ruski padobranci skočili na SANTU LEDA na Severnom polu (VIDEO)

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su vojnici podigli logor, a da su u vežbama učestvovali teški transportni avioni iz kojih su spušteni kontejneri sa opremom

  • 16

Ruski padobranci sleteli su danas na ploveću santu leda nedaleko od Severnog pola u sklopu manevara koji treba da demonstriraju vojnu snagu Rusije, u jeku tenzija sa Zapadom oko ukrajinske krize.

PUTIN OSVAJA PLANETU: Ruska vojska postavila raketne sisteme na Arktiku!

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su vojnici podigli logor, a da su u vežbama učestvovali teški transportni avioni iz kojih su spušteni kontejneri sa opremom.

Komadant ruskih vazduhoplovno-desantnih snaga, general-pukovnik Vladimir Šamanov izjavio je da se pored 85 ruskih vojnika, na santu spustilo i 15 vojnika iz Belorusije i Tadžikistana, zemalja koje imaju odbrambeni savez sa Moskvom.

Šamanov je rekao da će vojnici na santi provesti nedelju dana, uvežbavajući misije potrage i spasavanja i obavljajući druge zadatke.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajina

    8. april 2015 | 00:28

    Obama, udari na rusiju ako smes!? Tu ce te đavo odneti. Trebaju za to m..a a ti ih nemas, možda je i tebi neka monika odgrizla!?

  • Dr. za rock and roll

    8. april 2015 | 09:45

    Koji su to ludaci u pozitivnom smislu. Svaka cast tako se cuva otadzbina!!

  • Slikar

    8. april 2015 | 08:34

    Skupljali led za Putinovu votku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA