(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VEZALI psa za zaprežna kola, pa ga VUKLI po celom GRADU! (VIDEO)

T. B. je postavila video u kom je snimila psa i objasnila da je ovo treći slučaj u mesec dana kako pronalazi pse u ovakvom stanju

Svakodnevno se, nažalost, suočavamo sa zlostavljanjem životinja kojem, očigledno, nema kraja. Srećom, ponekad se na pravom mestu u pravo vreme zateknu i osobe, koje spase sirote nedužne životinje... To je upravo uradila i jedna devojka iz Knjaževca.

NEMAJU NI DVADESET, A VEĆ SU MONSTRUMI: Ukrali su štene, davali mu drogu, tukli ga i izbacili na ulicu! (FOTO)

T. B. je, naime, najpre postavila video u kom je snimila psa i objasnila da je ovo treći slučaj u mesec dana kako pronalazi pse u ovakvom stanju. Iznervirana, napisala je da su psa neke osobe vukle po celom gradu vezanog plastičnim konopcem za zaprežna kola. Dok je on cvileo, krkljao i gušio se, sve su, prema njenim rečima, nemo posmatrali građani.

ČUVAJTE SE: Na Novom Beogradu OTROVAN PAS!

T. B. je vikala da puste psa, ali oni su joj odgovorili da "džukela nije njena" i da se ne meša. Zapretila je policijom i tek kada je izvadila mobilni telefon iz džepa, neimenovane osobe su presekle konopac i pobegle.

Ona je navela da je pas narednih pola sata krkljao, srce mu je jako udaralo, povratio je nekoliko puta, a ne može da stoji na nogama, jer su mu skroz popucale šape.

Ova devojka koja se kao anđeo pojavila u pravom trenutku apeluje na sve da ko ima mogućnosti udomi ovog nesrećnog psa, jer ona ne može da ga zadrži.

- Psa sam donela kući, u kavezu je u podrumu, ali kod mene ne može da ostane i preklinjem za smeštaj - navela je ona i naglasila da je pas miran, mio, iako preplašen, nije zarežao ni u jednom trenutku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)