NAJNOVIJI DETALJI SUROVOG UBISTVA U CENTRU BEOGRADA! Mafijaši čamcem prevezli UBICU Bjelanovića preko Drine (VIDEO)

S. B. (25), koji je osumnjičen da je prošle nedelje s dva hica u glavu overio Vladimira Bjelanovića (37), uz pomoć jedne kriminalne grupe iz Bosne uspeo je, najverovatnije, čamcem da se preveze na drugu stranu Drine

Beograđanin S. B.  (25), koji je osumnjičen da je prošle nedelje s dva hica u glavu overio Vladimira Bjelanovića (37), uz pomoć jedne kriminalne grupe iz Bosne uspeo je, najverovatnije, čamcem da se preveze na drugu stranu Drine. Kada je uhapšen u Zvorniku, kod njega je pronađen falsifikovan bosanski pasoš na ime čoveka koji živi i radi u Srbiji.

BIVŠI PRIPADNIK JSO PUCAO NA BJELANOVIĆA? Novi detalji brutalnog ubistva na Vračaru (FOTO) (VIDEO)

Kako prenosi "Alo!" nijedan granični prelaz nije zabeležio da je Blagojević ni sa svojim, a ni sa falsifikovanim pasošem prešao u drugu zemlju i veruje se da je to uradio uz pomoć kriminalaca koji se za malu svotu bave švercom ljudi iz Loznice do Bosne i Hercegovine.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak UŽASA na mestu gde je u Vladimira B. u SAČEKUŠI sasuto 10 metaka!

Kada je policija ušla u stan, on je bio zagrljen sa devojkom iz Beograda, koja je legalno došla u Zvornik. Ona je saslušana, ali ne zna ništa o ubistvu. Blagojević joj je samo rekao da želi da se sa njom na neko vreme preseli u Bosnu, što je ona prihvatila bez pitanja jer ga mnogo voli.

Podsećanja radi, Bjelanović je ubijen u sredu na Vračaru, a već dan kasnije u Beogradu je uhapšen Predrag Ratković (40), bivši član JSO, dok je Blagojević pao u subotu ujutru.

Na snimcima se vidi bivša „beretka“, ali ne i samo ubistvo. Zahvaljujući sigurnosnim i saobraćajnim kamerama, inspektori su ubrzo došli do Ratkovićevog stana, u kojem je živeo s nevenčanom ženom i trogodišnjim detetom. Takođe, na snimcima koje su zabeležile kamere postavljene na zgradi u kojoj je živeo vidi se trenutak kad je na dan zločina izašao, a onda i kako se vratio u istoj garderobi kao i kad je počinio ubistvo.

Kako prenosi ovaj list, sumnja se da je Blagojević najpre ispalio dva hica u šoferšajbnu automobila za čijim je upravljačem sedeo Bjelanović, koji je prodavao automobile na lizing. Jedan metak je pogodio žrtvu u rame, a kada je ranjeni Bjelanović istrčao iz vozila, tada je na scenu stupio Predrag Ratković, koji ga je kišom metaka zasuo iz „heklera“. Nakon dvadesetak metara, kada je Bjelanović pao, ranjen s više projektila, Blagojević mu je hladnokrvno prišao i u glavu mu ispalio dva hica.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)