BIVŠI PRIPADNIK JSO PUCAO NA BJELANOVIĆA? Novi detalji brutalnog ubistva na Vračaru (FOTO) (VIDEO)

- P. R. je priveden na razgovor u Tužilaštvo, gde se branio ćutanjem - rekao je za Alo! sagovornik blizak istrazi

  • 77

Dan nakon ubistva Vladimira Bjelanovića (37) na Vračaru policija je uhapsila P. R. (40) iz Užica, navodno bivšeg pripadnika JSO, piše Alo!. On je, piše ovaj list, lišen slobode na osnovu DNK koji je pronađen na mestu zločina.

 

Osumnjičeni za ubistvo Vladimira Bjelanovića na Vračaru se brani ćutanjem!

 

- P. R. je priveden je na razgovor u Tužilaštvo, gde se branio ćutanjem. U policiji nije želeo da otkrije razloge ubistva, niti da li mu je neko i, ako jeste, platio za likvidaciju. Pronađen je novac u njegovom iznajmljenom stanu, ali se ne zna njegovo poreklo - objašnjava za "Alo" sagovornik blizak istrazi koji dodaje da se uskoro očekuje hapšenje i druge dvojice koji su učestvovali u Vladimirovom ubistvu.

 

Priveden osumnjičeni za ubistvo Vladimira Bjelanovića, koji je IZREŠETAN HEKLEROM U SAČEKUŠI!

 

Porodica nastradalog Vladimira ne zna zbog čega je neko mogao da ga ubije.

 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak UŽASA na mestu gde je u Vladimira B. u SAČEKUŠI sasuto 10 metaka!

 

 

- Nemam nikakav komentar. Ne znam ni šta bih rekla. Nije nam ništa pričao o pretnjama, niti mi znamo ko bi mogao i zbog čega da ga ubije - rekla je Vladimirova snaja.

 

Kako "Alo!" saznaje, obdukcioni nalaz Bjelanovića potvrdio je da je on "overen" hicima u glavu.

 

- Jedan ga je čekao ispod drveta kestena i on je prvi pucao. Međutim, kada je Vladimir istrčao iz kola, pojavio se i drugi, sa "heklerom". Overili su ga, pa su pobegli u dva automobila - tvrde stanari Mileševske ulice.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Bjelanović je ušao u svoj "reno megan", kada je ubica koji ga je čekao u parku preko puta prišao i zapucao. On je zatim uspeo da istrči iz automobila.

 

- Drugi muškarac koji je pripucao sigurno je čekao između parkiranih kola sa druge strane ulice - dodaju komšije.

 

Na Bjelanovića je, dok je bežao, ispaljeno oko 50 hitaca. On je pao posle desetak metara, a onda mu je prvi napadač prišao i overio ga, ispalivši dva metka. Bavio se uvozom i preprodajom automobila, a kružile su priče da je u velikim dugovima.

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa M.

    12. decembar 2015 | 08:16

    Dosta bre više sa tim ubistvom! Mafija ubila mafijaša! Presudili mu po kratkom postupku brže, efikasnije i jeftinije od našeg sudstva. Kamo lepe sreće da se svi međusobno poubijaju ovi koji su odranije poznati policiji i nikako da upoznaju tužioca ili sudiju!

  • Radosav

    12. decembar 2015 | 10:08

    Mnogi stariji ljudi pricaju kako je nekada u Jugoslaviji bilo puno bezbednije da se zivi nego danas.Policija je imala veoma ubedljive metode u istraznom postupku.Danas ubijes coveka i branis se cutanjem. Neverovatno.Nekada i za najobicnije kradje se pevalo samo tako.Danas policija mora da zamoli ubicu da joj preda materijalne dokaze,da kaze motiv,ko je narucio ubistvo i sve drugo.Sudjenja traju godinama,advokati ma je super,sudijama takodje.

  • Specijalac

    12. decembar 2015 | 10:16

    Da je on bio u JSO ne bi vi nikad njega našli, jer tako ne ubijaju oni, ipak to je bila spacijalna jedinica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA