"Ovo je 9 lavova kalifata koji su Francusku bacili na kolena": Islamisti objavili video s teroristima koji su izvršili pokolj u Parizu! (VIDEO)

I pored toga što autentičnost snimka još uvek ne može da se utvrdi, a francusko ministarstvo odbilo da ga komentariše, Islamisti tvrde da se u videu nalazi poslednjih devet poruka ljudi koji su izvršili masakr koji je čitav svet digao na noge

Ekstremistička grupa Islamska država objavila je danas video snimak na kome su prikazane navodne fotografije i poslednje izjave devet njenih pripadnika, koji su učestvovali u terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

NOVI KRVNIK ISLAMSKE DRŽAVE: Ovo je Englez koji se pridružio džihadistima! (FOTO)

Video snimak je postavljen na zvanični kanal IS "Telegram" i pokazuje neke od navodnih napadača u kamuflažnoj opremi u pustinji pre napada u Parizu.

- Ovo su poslednje poruke devet lavova kalifata koji su mobilisani iz svojih jazbina, kako bi celu državu Francusku bacili na kolena - kaže narator na snimku.

Rojters nije mogao nezavisno da potvrdi autentičnost snimka, a francusko ministarstvo spoljnih poslova odbilo je da ga komentariše.

Za sada nema reagovanja iz kancelarije premijera, a britanska agencija nije uspela da dodje do zvaničnika ministarstva unutrašnjih poslova.

Video snimak možete pogledati OVDE!

(Telegraf.rs / Tanjug)