MAJKA, OČUH I DEDA LETVOM TUKLI DECU I IZUJEDALI IH! Zbog sudbine ove devojčice (11) i dečaka (12) STREPI cela Srbija

- Ta deca nisu prvi put u modricama i ugrizima. Moja sestra i njen ljubavnik su često pod dejstvom alkohola i tada ih pesniče i šutiraju, a jednom sam prisustvovao sceni kada ih je letvom tukao njihov deda - kaže ujak dvoje osnovaca iz Leskovca koje je nedavno majka pretukla i izbacila iz kuće

Moja sestričina i sestrić godinama trpe brutalne batine i glad, a Centar za socijalni rad nije adekvatno reagovao, priča ujak dvoje osnovaca iz Leskovca koje je nedavno majka pretukla i izbacila iz kuće, a oni spas potražili u školi koju pohađaju.

PIJANA MAJKA IZUJEDALA ĆERKU (11) i SINA (12), BRUTALNO IH PRETUKLA I IZBACILA IZ KUĆE! Jezivi detalji nasilja o kom bruji Srbija

Ujak mališana za "Blic" ispričao je potresnu priču, ali i prozvao Centar za socijalni rad, tvrdeći da ništa nisu preduzeli po pitanju pravovremenog zbrinjavanja dece.

SRPSKI HOROR: Majka PRETUKLA decu, pa ih IZBACILA iz kuće da lutaju sa UJEDIMA i MODRICAMA! (FOTO)

- Ta deca nisu prvi put u modricama i ugrizima. Moja sestra i njen ljubavnik su često pod dejstvom alkohola i tada ih pesniče i šutiraju, a jednom sam prisustvovao sceni kada ih je letvom tukao njihov deda ujak. Posle takvih scena kojima sam više puta prisustvovao, odlazio sam u Centra za socijalni rad i molio ih da intervenišu, da majci oduzmu decu. Predlagao sam da ih ja sa svojom suprugom prihvatim, ali me niko nije slušao. Izbacivali su me iz kancelarija - ogorčen je ovaj čovek.

U leskovačkom Centru za socijalni rad demantuje optužbe ujaka i navode iz škole.

- Mi nemamo saznanja da su deca bila u modricama i da su imala ugrize, a ni da su fizički zlostavljana. Njihova majka je izjavila da ih nije tukla, već da su ona samovoljno napustila porodičnu kuću - kaže Predrag Momčilović, diplomirani pravnik iz tog centra.

Inače, majka zlostavljane dece ima još dvoje dece, ukupno četvoro iz tri braka, a nevenčano živi sa četvrtim suprugom. Najstarije dete živi s ocem, a kod majke je ostalo najmlađe, šestogodišnje dete za koje ujak veoma strahuje.

- U toj kući često nema ni vode ni struje zbog nagomilanih dugova. Dete koje je ostalo je stalno prljavo s krastama po glavi. Neizmerno volim tu decu i patim zajedno sa njima - priča rođak mališana.

Centar za socijalni rad je po hitnom postupku smestio decu u hraniteljsku porodicu i podneo krivičnu prijavu protiv majke zbog zanemarivanja svoje dece.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)