RUSI U SRBIJI ZIDAJU TESLIN TORANJ?! Najveće "ORUŽJE" srpskog naučnika biće visoko 56 metara i zapaliće Balkan (VIDEO)

- Naučno naselje s Teslinim tornjem, koji bi nalikovao onom na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, počeće da se gradi u naredne dve godine, oko pet hektara zemlje otkupili smo pre nekoliko meseci i reč je o lokaciji u samom u podnožju planine, na oko 100 metara od hotela „Milenijum“ - kaže Milka Kresoje, predsednica i osnivač međunarodnog centra za istraživanje nasleđa našeg naučnika

Za dve godine, na Rtnju niče Teslin toranj! Naučno naselje sa Teslinim tornjem, koje bi bilo poput onog na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, u naredne dve godine trebalo bi da počne da se gradi u podnožju planine Rtanj, tvrde predstavnici beogradskog Međunarodnog centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle, koji su za ovaj projekat već otkupili oko pet hektara zemlje.

SRBI I RUSI PODIŽU TESLIN TORANJ U SRBIJI! Najveće "ORUŽJE" Nikole Tesle biće visoko 56 metara i zapaliće SVET (VIDEO)

Beogradski Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle i ruski naučnici formiraće na Rtnju, na imanju koje su kupili u oktobru, naselje Nikola Tesla, gde će biti smešten istraživački centar i gde će se izgraditi Teslin toranj.

SRPSKI KRALJ POSLEDNJI VIDEO BOLESNOG I SIROMAŠNOG TESLU: Ovako je srpski naučnik izgledao pred SMRT! (FOTO)

Milka Kresoje, predsednica i osnivač međunarodnog centra za istraživanje nasleđa našeg naučnika, kaže za „Alo!“ da je to najmanje što može da se uradi za najveći um svih vremena.

ROBI VILIJAMS ĆE TRAŽITI VANZEMALJCE U SRBIJI? Veruje da postoje na ovoj našoj planini!

- Naučno naselje s Teslinim tornjem, koji bi nalikovao onom na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, počeće da se gradi u naredne dve godine, oko pet hektara zemlje otkupili smo pre nekoliko meseci i reč je o lokaciji u samom u podnožju planine, na oko 100 metara od hotela „Milenijum“. Planiramo da prvo izgradimo naselje Nikola Tesla i da u okviru njega podignemo Teslin toranj, koji bi obezbedio bežični prenos električne energije na celom placu - kaže Milka Kresoje, koja već 26 godina živi u Rusiji.

- Ruski naučnici su bili oduševljeni idejom, rekli su - krenite i mi ćemo vas podržati. Rtanj je idealno mesto za tako nešto, to je piramida, jedna od najstarijih na planeti, sa jasnim proporcijama, istim kao i egipatske piramide - zaključuje ona.

(Telegraf.rs)