ROBI VILIJAMS ĆE TRAŽITI VANZEMALJCE U SRBIJI? Veruje da postoje na ovoj našoj planini!

Pevač, koji će nastupiti 17. juna u Beogradu, namerava da poseti Rtanj

  • 15

Popularni pevač Robi Vilijams je po sopstvenim rečima pasionirani ufolog. To znači da ozbiljno veruje da postoje vanzemaljci i istražuje područja na kojima postoje očevici koji su videli leteće tanjire.

Popularni pevač 17. juna stiže u Srbiju na veliki kocert zakazan na Ušću, a njemu bliski prijatelji kažu da je pevač izrazio želju da poseti Rtanj, misterioznu planinu gde su zabeležene brojne paranormalne pojave. Pre par godina je stranim medijima rekao da je tri puta u životu susreo vanzemaljce.

- Ne želim da budem pop zvezda, postaću ufolog - rekao je pevač. Prvi "susret" popularnog pevača i "malih zelenih" desio se u Britaniji još kada je bio dečak.

Drugi put pevač je iz svoje ležaljke u jednom hotelu na Beverli Hilsu posmatrao kako "nešto četvrtasto tiho preleće tačno iznad glave", a ovaj treći dogodio se baš u trenutku kada je bivši član dečačkog Take That-a, završavao pesmu o vanzemaljskom kontaktu!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Velika zlatna lopta se upalila i osvetlila me. Osvetlila je moj život - rekao je Robi objašnjavajući da je "čudnovatu svetlost" video sa balkona hotelske sobe. Robi Vilijams je poznat po hitovima "Feel" i "Angels", saradnji sa Kajli Minog i Nikol Kidman, kao i turneji iz 2006. godine koja je imala simbolično ime "Close Encounters" (Bliski susreti).

- Verujem ja i u duhove. Ljudi misle da sam lud ali ja nemam pravo da ih osuđujem, jer ja to i jesam - naglasio je pevač.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Robi stiže u Srbiju, a njegova verna publika će biti u prilici da čuje vanzemaljsku lepotu njegovog vokala.

Svi koji još uvek nisu nabavili svoje karte za predstojeći pop spektakl u Beogradu, iako su ulaznice za Gold Fan Pit i Fan Pit rasprodate (pretpostavka) još uvek mogu kupiti karte za: Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B po redovnoj ceni od 3.990 dinara.

Za one koji biraju sedenje, tu su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    24. maj 2015 | 21:57

    I ja sam verovao (i jos uvek verujem)u moje vanzemaljce,koji su 1991.(u bariju)osvojili ovozemaljsko carstvo...

  • Zulu

    25. maj 2015 | 00:15

    Robi ponovo na lsd-u ;)

  • SAŠA FRANKFURT

    25. maj 2015 | 00:40

    Lepo što Robi hoće da ode do Rtnja, znači i jedan stranac je prepoznao vrednosti Rtnja, samo se država "nije setila", da bi od Rtnja mogla da napravi turistički bum i da dovede turiste iz celog sveta! Srbija uopšte nije svesna šta ima, a ne zna to da koristi!! Neću ni da pomislim šta bi švabe od toga napravili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA